27. dubna 2024 • 10:28

Přestupy v extralize ONLINE: Lotyšský medailista z MS míří do Hradce

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
15. 1. 2024
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 15. 1. 2024
15:47
15. 1. 2024
Dynamo Pardubice

Dynamo prodloužilo smlouvu s mladým útočníkem Danielem Herčíkem. Dvacetiletý hráč, který už v předchozích sezonách v dresu Pardubic do extraligy naskočil, v té aktuální marně čeká na šanci. Hraje výhradně za B tým v Chance lize. Do budoucna s ním nicméně Východočeši počítají a tak s ním prodloužili smlouvu až do roku 2026.

Zprávy ze dne 15. 1. 2024
11:17
15. 1. 2024
Kometa Brno

Dřívější informace iSport.cz se potvrdily. Útočník Petr Holík (31) se loučí s Kometou Brno a odchází do mateřského Zlína na hostování do konce sezony. Přesun dvojnásobného mistr extraligy do prvoligového týmu potvrdilo vedení brněnského klubu na svých webových stránkách. Opačným směrem naopak putuje obránce Marek Hrbas, který za Brno hrál v minulém ročníku. 

O důvodech konce zkušeného útočníka v Kometě se rozepsal ve svém blogu redaktor deníku Sport Michal Koštuřík. Celý blog čtěte ZDE>>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud