27. dubna 2024 • 10:28

Přestupy v extralize ONLINE: Lotyšský medailista z MS míří do Hradce

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
19. 3. 2024
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 19. 3. 2024
16:41
19. 3. 2024
HC Sparta Praha

Kanadský útočník Zack Kassian předčasně končí ve Spartě. Klub v úterý oznámil, že skončil z osobních důvodů a už se vrátil do zámoří. „Samozřejmě nás jeho návrat do Kanady mrzí, ale plně jej respektujeme. Dohodli jsme se na ukončení spolupráce. Máme dostatečně široký kádr, kterému stoprocentně věříme v probíhajícím playoff,“ uvedl šéf sportovního úseku Tomáš Divíšek. Kassian naskočil v závěru základní části do osmi zápasů, ve kterých si připsal tři body (2+1), v play off už nenastoupil. Web iSport.cz už v sobotu informoval o možných problémech v týmu.

Zprávy ze dne 19. 3. 2024
14:30
19. 3. 2024
 

Už několikrát se mluvilo o tom, že by se Michael Špaček mohl vrátit do Tipsport extraligy. Naposledy byl český útočník spojován se Spartou, která o reprezentanta usilovala před přestupovou uzávěrkou. Nyní je však jasné, že se šestadvacetiletý bronzový medailista z mistrovství světa 2022 do Česka (zatím) nevrátí. Zůstává ve Švýcarsku, kde se po konci v Ambri-Piotta dohodl s Ženevou na dvouleté smlouvě.

Zprávy ze dne 19. 3. 2024
11:19
19. 3. 2024
Mladá Boleslav

Kádr Mladé Boleslavi po nepovedené sezoně, která po klub skončila bez účasti v play off, se otřásá v základech. V týmu z města automobilů nebude pokračovat rovnou devět hráčů. Po dvou ročnících se loučí gólman Filip Novotný. Pokračovat nebude ani zadák Jan Štibingr. Čistka se ale týká především útoku – u Bruslařů končí Fin Matti Järvinen, Švéd Joachim Rohdin, Tomáš Pitule, Ondřej Roman, Tomáš Šmerha a Jan Půček. Největší ztrátou pro Středočechy je ale nepochybně odchod slovenského forvarda Róberta Lantošiho, který v uplynulé základní části předváděl nadstandardní výkony. Jak potvrdilo klubové vedení, dává hráč přednost nabídkám ze zahraničí, kterým nemohlo konkurovat.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud