27. dubna 2024 • 10:28

Přestupy v extralize ONLINE: Lotyšský medailista z MS míří do Hradce

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 6. 9. 2021
13:48
6. 9. 2021
HC Škoda Plzeň

S „last minute“ posilou přichází před startem extraligové sezony i Plzně. Indiánům se povedlo zlákat lotyšského reprezentanta Martinse Dzierkalse. Čtyřiadvacetiletý útočník přichází na západ Čech po roce stráveném v KHL, kde hájil barvy rodné Rigy (10+14). „Martins dorazil koncem minulého týdne, ještě si vyřizuje veškeré formality. Předtím byl v dobrém zápřahu, s reprezentací Lotyšska se zúčastnil olympijské kvalifikace, takže by měl být připravený. My se budeme samozřejmě snažit, abychom ho zapracovali do sestavy,“ řekl sportovní manažer Tomáš Vlasák pro klubový web.

  

 

Zprávy ze dne 2. 9. 2021
16:30
2. 9. 2021
HC Škoda Plzeň

Útočník Filip Kuťák začne extraligovou sezonu v dresu Plzně. Pětadvacetiletý hráč uspěl na zkoušce u Západočechů, kteří s ním podepsali smlouvu zatím do konce září. Naopak na testech neuspěl jiný útočník Jakub Strnad.

Zprávy ze dne 26. 8. 2021
13:10
26. 8. 2021
HC Škoda Plzeň

Plzeň hlásí další posilu. Od pátku s extraligovým týmem trénuje Dominik Furch, 31letý brankář zatím zůstává do konce září. „Dostali jsme se do situace, kdy Miroslav Svoboda onemocněl virózou, a nevíme, jak to s ním bude. Dominik ještě neměl nikde podepsáno, a tak se klub dohodl s ním,“ sdělil iSportu trenér Václav Baďouček. Více čtěte ZDE>>>

Reprezentační gólman Dominik Furch posílí Plzeň, zatím na měsíc
Zprávy ze dne 23. 8. 2021
17:48
23. 8. 2021
HC Škoda Plzeň

Návrat do Kladna se zřejmě odkládá. Zkušený útočník Jakub Strnad, o kterém se po konci v Mladé Boleslavi spekulovalo, že se po roce vrátí do mateřského klubu, se pokouší vybojovat si smlouvu v Plzni. Bývalý kapitán Rytířů je u Západočechů na zkoušce. V minulé sezoně odehrál devětadvacetiletý kladenský rodák 45 zápasů v dresu Bruslařů s bilancí pět gólů a dvě asistence, dalších 11 startů následně přidal v play off.

Zkušený útočník Jakub Strnad je po konci v Mladé Boleslavi na zkoušce v Plzni
Zprávy ze dne 11. 8. 2021
13:53
11. 8. 2021
HC Škoda Plzeň

Zkušený obránce Jakub Kindl se oficiálně stává staronovou posilou Plzně. S vedením klubu podepsal čtyřiatřicetiletý bek roční smlouvu. K Západočechům se někdejší hráč Detroitu či Floridy vrátil po dvou letech, kdy sezonu strávil v Kolíně nad Rýnem a minulý ročník úplně vynechal. Z toho důvodu se čekalo s uzavřením kontraktu „Chtěli jsme vidět, jak na tom Kuba bude kondičně po jednoleté pauze od hokeje. Všechny testy s přehledem splnil," řekl s úsměvem sportovní manažer Tomáš Vlasák pro klubový web.

Zprávy ze dne 1. 5. 2021
0:58
1. 5. 2021
HC Škoda Plzeň

Vedení Plzně se chystá na období po odchodu náčelníka Milana Gulaše. Západočeši na startu přestupového období odhalili pět nových posil! Po třech letech se do branky Indiánů vrací gólman Miroslav Svoboda, který naposledy chytal za Vítkovice, odkud na západ Čech rovněž hlásí comeback útočník Jan Schleiss. Z Hradce Králové přichází zkušený slovenský obránce Dominik Graňák. Gólovou produktivitu má vylepšit Michal Bulíř, jenž v extralize doposud střílel branky jen za Liberec. Sportovní management Plzně ale lovil i v zahraničí. Ze Skandinávie přichází jednatřicetiletý forvard Gustaf Thorell, jenž byl poslední roky tahounem Karlskogy, týmu z druhé nejvyšší švédské soutěže. 

Zprávy ze dne 6. 4. 2021
10:36
6. 4. 2021
HC Škoda Plzeň

PŘÍCHODY - Plzeň už zná složení nového realizačního týmu. Po konci Ladislava Čiháka a Jiřího Hanzlíka, kterým vedení po skončení sezony neprodloužilo kontrakt, se novými hlavními trenéry stali Václav Baďouček a Miloš Říha mladší. O tomto tandemu už server iSport.cz dříve informoval. Jejich asistentem bude Tomáš Vlasák, který i nadále zůstane sportovním manažerem. Koučem brankářů zůstává Rudolf Pejchar. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 29. 3. 2021
16:05
29. 3. 2021
HC Škoda Plzeň

KONEC V KLUBU - Trenér Ladislav Čihák s asistentem Jiřím Hanzlíkem končí na střídačce hokejistů Plzně, kteří před dvěma týdny vypadli v předkole play off extraligy po porážce s Olomoucí 0:3 na zápasy. Vedení plzeňského klubu v tiskové zprávě oznámilo, že s nimi neprodlouží smlouvu. O nástupci jedná. Více čtěte ZDE<<<.

Zprávy ze dne 16. 3. 2021
09:21
16. 3. 2021
HC Škoda Plzeň

Oficiálně potvrzeno nic ještě není, ani nemůže být. Ale že Milan Gulaš v Plzni končí, se vědělo dávno před tím, než Indiáni ze západu Čech v předkole play off zažili svoje Wounded Knee a zmasakrovalo je olomoucké vojsko. Zástupci klubu už o odchodu kapitána mluvili před fanoušky. Proč nebylo loučení 35letého lídra ideální, jak velké je odstupné, které může zkomplikovat plánovaný návrat ke kořenům do Budějovic, a jaké destinace byly také v osudí? Více čtěte ZDE>>>

Plzeňský lídr Milan Gulaš nedokázal zabránit druhé domácí porážce s Olomoucí
Zprávy ze dne 1. 3. 2021
15:06
1. 3. 2021
HC Škoda Plzeň

PODPISY – Pětici hráčů si pojistila Plzeň. Na západě Čech budou nadále působit brankář Dominik Pavlát (využití opce), obránce Vojtěch Budík (roční smlouva) a útočníci Martin Lang (dvouletá smlouva), Sebastián Malát (roční smlouva) a Pavel Musil (využití opce). Podle sportovního manažera Tomáše Vlasáka existuje možnost, že Budík zkusí v příští sezoně angažmá v zámoří. Gólman Pavlát by se pro změnu mohl stát novou jedničkou, jelikož z klubu by po sezoně měl odejít Dominik Frodl. „Dominik se své šance chopil velice dobře. Věříme, že nadále poroste a příští rok se popere o pozici stálé jedničky," řekl Vlasák.

Zprávy ze dne 20. 2. 2021
17:55
20. 2. 2021
HC Škoda Plzeň

PRODLOUŽENÍ SMLOUVY - Švédský hokejový obránce Viktor Lang bude i nadále hájit barvy extraligové Plzně, s kterou podepsal nový roční kontrakt do konce nadcházející sezony. Pětadvacetiletý rodák z Linköpingu přišel na západ Čech loni v létě po ročním působení v tehdy prvoligovém Chomutově, předtím hrál v druhé nejvyšší švédské soutěži za celek BIK Karlskoga.

Zprávy ze dne 8. 2. 2021
16:16
8. 2. 2021
HC Škoda Plzeň

NOVÉ SMLOUVY - Vedení Plzně si pojistilo služby dvou mladších hráčů. Jednadvacetiletý obránce David Kvasnička prodloužil smlouvu se Západočechy o rok, devatenáctiletý útočník Filip Přikryl uzavřel nový dvouletý kontrakt. „Pracujeme s určitým rozpočtem, tak chceme využívat naší mládeže, kterou si vychováváme od nejmenších kluků. Velký kus práce jde za našimi trenéry, kteří právě děti a následně mládežníky trénují a pracují s nimi. Když vidíme, že se hráč zlepšuje a o svou šanci v A týmu si říká, dostane ji,“ řekl Tomáš Vlasák, sportovní manažer pro klubový web.

Zprávy ze dne 27. 1. 2021
12:00
27. 1. 2021
HC Škoda Plzeň

HOSTOVÁNÍ - Hokejový útočník Albert Michnáč bude do konce sezony hostovat z Motoru České Budějovice v Plzni. Dvaadvacetiletý odchovanec pražské Sparty se v posledních sedmi zápasech nevešel do sestavy Jihočechů a po Spartě a Karlových Varech obleče dres čtvrtého extraligového celku v kariéře.

Zprávy ze dne 25. 1. 2021
12:51
25. 1. 2021
HC Škoda Plzeň

PODPIS – Další dva roky spojí s Plzní mladý útočník Jakub Pour. Škoda si služby 22letého útočníka pojistila do konce sezony 2022/23. „Kuba je naším hráčem a podle mého názoru s potenciálem dávat každou sezonu klidně deset branek. Je to velký, silný hráč a ještě mladý. Věříme, že se bude posouvat dál a do budoucna bude jednou z klíčových postav mužstva. Pro nás to byla jednoznačná volba, aby v klubu zůstal, a jsme moc rádi, že to tak dopadlo,“ řekl k podpisu sportovní manažer Tomáš Vlasák pro klubový web. V aktuální sezoně posbíral Pour v 35 zápasech devět bodů (7+2).

Zprávy ze dne 4. 1. 2021
15:00
4. 1. 2021
HC Škoda Plzeň

HOSTOVÁNÍ - Jednorázová výpomoc pro zraněními zdecimovanou Plzeň. Pouze v utkání s Třincem (4.1.) má za Západočechy nastoupit zkušený Petr Vampola, který se Škodou v minulosti získal mistrovský titul. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 11. 12. 2020
14:07
11. 12. 2020
HC Škoda Plzeň

PODPIS - Hokejový útočník Filip Suchý bude i nadále hrát za extraligovou Plzeň, se kterou podepsal novou dvouletou smlouvu. Dvaadvacetiletý hráč se do mateřského klubu vrátil před sezonou, trenéři jej zařadili do elitní formace vedle kapitána Milana Gulaše a Suchému se zatím daří. V 19 zápasech vstřelil devět branek a přidal osm asistencí.

„Filip je naším kmenovým hráčem a svým skvělým startem do letošní sezony potvrzuje kvality, které jsme od něho očekávali. Podpisem smlouvy na další dva roky předpokládáme, že se bude i nadále herně posouvat, neboť s ním počítáme do jedné z klíčových rolí v mužstvu,“ uvedl sportovní manažer Tomáš Vlasák na klubovém webu.

Zprávy ze dne 17. 9. 2020
11:14
17. 9. 2020
HC Škoda Plzeň

PŘÍCHOD – Krátce před startem extraligy hlásí posilu ze zámoří i Plzeň. Škoda se domluvila na angažmá s odchovancem Martinem Langem. Devatenáctiletý útočník působil poslední dvě sezony v kanadské juniorské soutěži WHL v dresech Kamloops Blazers a Moose Jaw Warriors. Na začátku sezony pomůže Plzni, za kterou si může odbýt extraligový debut. V minulém ročníku si v 57 zápasech připsal 43 bodů za 15 gólů a 28 asistencí.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud