22. října 2018 • 12:28

Fotbalista Bolt řeší smlouvu. Nabízejí mu 150 tisíc, on chce 3 miliony

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Usain Bolt se podle svého agenta dostal nabídku profesionální smlouvy od australského fotbalového klubu Central Coast Mariners, v němž je od srpna na zkoušce. Podmínky se však podle šéfa australské ligy výrazně liší od představ bývalého fenomenálního jamajského sprintera. Klub informace o nabídce nepotvrdil.



Osminásobný olympijský vítěz a světový rekordman v běhu na 100 a 200 metrů se po hvězdné kariéře v atletice snaží splnit si sen a stát se profesionálním fotbalistou, ligová sezona v Austrálii však začala bez Bolta . Mariners na úvod remizovali s Brisbane (1:1).

Boltův dlouholetý agent Ricky Simms v neděli řekl, že klub už Jamajčanovi nabídku předložil. "V reakci na články v médiích musím říct ano, Usainovi byla nabídnuta smlouva," řekl Simms britským médiím.

Trenér ani manažer Mariners tvrdí, že o tom nevědí. Spekulace však přiživil šéf australské ligy Greg O'Rourke. "Nabídka je mnohem, mnohem nižší, než požadovali," řekl místnímu rozhlasu. Bolt prý chtěl roční plat tři miliony dolarů, zatímco Mariners nabídli zhruba 150 tisíc.

V minulém týdnu usiloval o Boltovy služby maltský mistr Valetta, tu však dvaatřicetiletý Jamajčan odmítl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud