13. února 2020 • 09:16

Potvrzeno! Pudilová definitivně končí v UFC, Dvořák zná prvního soupeře

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká MMA bojovnice Lucie Pudilová končí v elitní organizaci UFC. Po lednové porážce s Američankou Justine Kishovou a čtvrtém nezdaru v řadě nedostala nabídku na novou smlouvu. Na premiéru v UFC se naopak může těšit David Dvořák, který se v březnu v Brazílii utká s s domácím Brunem Silvou.



O tom, že Pudilová v UFC končí, informoval deník Sport v minulých dnech. Nyní to potvrdila i pětadvacetiletá zápasnice. „Děkuji všem za podporu, kterou mi zachováváte i potom, co mi nebyla prodloužena smlouva v UFC. V současné době jednáme s několika zahraničními organizacemi o mém dalším působení,“ uvedla Pudilová na sociálních sítích.

Svěřenkyně trenéra Ladislava Erdélyiho v UFC absolvovala sedm zápasů a pětkrát prohrála. Porazila Korejku Kim Či-jon a Sarah Morasovou z Kanady, čtyři poslední duely ale nezvládla.

Místo Pudilové se v elitní organizaci představí Dvořák, který 14. března na galavačeru v Brasilii nahradí zraněného Číňana Su Mu-ta-er-ťiho. UFC sice jeho start ještě oficiálně nepotvrdila, ale udělala to stanice Nova Sportu, která v Česku zápasy MMA vysílá.

„Stále na sobě tvrdě makám a doufám, že už vám brzy oznámím proč,“ uvedl Dvořák, jenž má na kontě 20 zápasů v MMA, z nichž sedmnáct vyhrál. Třináct výher si sedmadvacetiletý bojovník v muší váze (do 57 kg) připsal v řadě.

Lucie Pudilová vs. Justine Kish na UFC FIGHT NIGHT 166
Lucie Pudilová vs. Justine Kish na UFC FIGHT NIGHT 166

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud