Marek Stodůlka
11. května 2020 • 17:11

Zápasník a jeho hrozivý obličej. Přišla útěcha od ženy a taneček s kapačkou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlomená očnice, množství krvavých šrámů a otoků. MMA zápasník Tony Ferguson vypadá po posledním zápase o pás prozatímního šampiona lehké váhy opravdu hrozivě. Američan utrpěl v noci ze soboty na neděli zdrcující prohru, když jej po pětikolové bitvě v rámci galavečera UFC 249 zastavil krajan Justin Gaethje. Přestože přišel rodák z Kalifornie v klání před prázdnou arénou v Jacksonville o možnost titulového klání a osmiletou neporazitelnost, v nemocnici vesele tancuje.



Fotografie Fergusonova obličeje ráno po zápase vypadá opravdu hrozivě. Američana ale ani tak neopouští dobrá nálada. Vyfotil se se svojí ženou Cristinou a v nemocničním pokoji si také zatančil.

„Když vás mají propustit z nemocnice. #PusťteMěVen,“ napsal na svůj Twitter k videu, které zveřejnil ze svého nemocničního pokoje. Celé vystoupení s kapačkou po boku zakončil zdviženým palcem, vypadá to tak, že už se vzpamatoval z fatální prohry, která mu možná nadobro zavřela cestu k titulu.

Bojovník Tony Ferguson je známý tím, že tváře soupeřů doslova demoluje. Anthony Pettis, Donald Ceronne a mnozí další zažili, jaké je mít tváře zalité krví, když opouštěli klec po souboji s šestatřicetiletým Američanem.

Ten teď okusil vlastní „medicínu“. Nejenže v zápase s krajanem Justinem Gaethjem prohrál, přišel o šňůru dvanácti vítězství a možnost utkat se o titulový pás. Ferguson navíc utrpěl zlomeninu očnice a jeho obličej byl po bitvě k nepoznání.

Gaethje předvedl ve vzájemném duelu téměř bezchybný výkon. Soupeři nedal nejmenší šanci a za necelých pět kol vyslal na jeho hlavu rovných sto signifikantních úderů, které našly cíl. A protože má nový prozatímní šampion lehké váhy možná nejtvrdší rány v divizi, na Fergusonově obličeji to bylo znát. Po dobře trefovaných přímých úderech a hácích byl osm let neporažený válečník stále krvavější. Ukázal však neskutečné srdce a tvrdost, ani jednou v souboji nepadl k zemi.

Možná i proto bere zotavování tolik s nadhledem.

MMA zápasník Tony Ferguson s manželkou v nemocnici
MMA zápasník Tony Ferguson s manželkou v nemocnici

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud