30. července 2021 • 10:40

Zlaté štěstí! Prskavce objímal táta, dojemný (a rychlý) hovor s maminkou

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle jsou chvíle, na které se nezapomíná... Jiří Prskavec fantastickým způsobem ovládl finále kajakářů na olympiádě v Tokiu a prožíval neuvěřitelné emoce - i se svými nejbližšími. Táta a trenér v jedné osobě Jiří Prskavec starší ho mohl obejmout ještě v lodi, manželka a maminka gratulovaly telefonicky, milý závěr hovoru proběhl navíc v přímém přenosu.



„Seš borec!“ Slova táty Prskavce, když lapil do rukou svého syna v olympijském kanálu, mluvila za vše. 28letý závodník z Mělníka získal vůbec první kajakářské zlato z olympiády pro Česko. A když se vzpamatoval a vylezl z lodi, přišel telefonát z domova.

K životnímu úspěchu mu pogratulovala manželka Tereza a k uchu dostal i maminku Marcelu.

„Děkuju moc, maminko, já musím tady za klukama, taky vás mám moc rád, ahoj,“ zachytily televizní kamery závěr hovoru. Teprve pak se olympijský vítěz šel pozdravit se soupeři a mohl se připravit na další příval emocí.

Jiří Prskavec byl před pěti lety v Riu trochu zklamaný z bronzu, teď si ale vše vynahradil. Finále ovládl o více než tři sekundy před Slovákem Jakubem Grigarem a mohl si na krk pověsit zasloužené zlato a zazpívat českou hymnu.

Jiří Prskavec měl po dojetí finále dojemný rozhovor s maminkou
Jiří Prskavec měl po dojetí finále dojemný rozhovor s maminkou

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud