6. května 2022 • 13:10

Koronavirus a sport ONLINE: Je to tu zase. V Číně covid ruší a odkládá velké akce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
46
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší vlna covidových restrikcí ve světě sportu již pominula, do ochozů se vrátili diváci. Ale koronavirový stín se zcela nevytratil Jednotlivé novinky sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Koronavirus ve sportu
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Fotbal Fotbal Hokej Hokej Novak Djokovič Novak Djokovič Svět Svět
Obnovit
Zprávy ze dne 25. 12. 2021
20:01
25. 12. 2021
Fotbal

Fotbalisté Aston Villy budou nejméně v nejbližších dvou zápasech anglické ligy postrádat trenéra Stevena Gerrarda, který měl pozitivní test na koronavirus. Jednačtyřicetiletý kouč přijde podle klubového prohlášení o nedělní utkání proti Chelsea a úterní duel na hřišti Leedsu.

Kvůli nákaze v týmu Aston Villa nehrála s Burnley minulou sobotu, kdy bylo odloženo pět ze šesti plánovaných utkání Premier League. Gerrard si pak stěžoval, že se v současných podmínkách těžko pracuje. „Situace je hrozně nepředvídatelná. Mění se každý den, z hodiny na hodinu,“ uvedl. „O víkendu jeden z hráčů ani nechtěl vystoupit z auta, protože měl příznaky a má doma malé dítě. Člověk se tomu nemůže divit. Jsou Vánoce a nikdo to nechce chytit. Každý se snaží chránit svou rodinu,“ řekl Gerrard, který přišel do Aston Villy v listopadu po angažmá v Glasgow Rangers.

Vstoupit do diskuse
46
Články odjinud


Články odjinud