30. listopadu 2015 • 17:19

Fury po triumfu nad Kličkem odmítl pít: Podsunuli by mi drogy

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je zpátky na domácí půdě. Nový boxerský šampion v těžké váze Tyson Fury během tiskové konference na fotbalovém stadionu v Boltonu poodhalil některé detaily ze zákulisí své vítězné bitvy nad Vladimirem Kličkem. Nejvíce zaujal sdělením, jak se bál, že se mu někdo pokusí podstrčit drogy. Proto po konci zápasu odmítal pít.



Výrokem sudím, kteří britskému boxerovi přiřkli vítězství, to neskončilo. Fury zůstal ostražitý i poté, co opustil ring jako nový mistr světa. „Z dobrého zdroje jsem měl informaci, že se mi možná pokusí podstrčit drogy.“ Proto se odmítal dotknout čehokoliv v šatně.

Ve Furyho týmu panovala mimořádná ostražitost. Britský bijec ,ěl ve svém týmu osobu, která dovážela veškeré jídlo a pití z Anglie, aby se do boxerových úst nedostalo nic neprověřeného. „Domů jsem dorazil dehydrovaný, protože jsem se bál, že bych třeba pak neprošel testem,“ přiznal Fury.

Dres s jedničkou dostal nejen Tyson Fury, ale i jeho trenér a otec
Dres s jedničkou dostal nejen Tyson Fury, ale i jeho trenér a otec

Podobných nesrovnalostí se řešilo před vypuknutím duelu několik. Mezi tábory obou rivalů došlo kvůli rukavicím, které dodal Kličkem vybraný výrobce, spory se vedly i o kvalitu povrchu v ringu.

„Všechny tyhle maličkosti v minulosti ovlivnily Kličkovy soupeře, ale mě se rozhodit nepovedlo. Pokud je se mnou bůh, kdo může být proti mně?“ dal najevo sebevědomí.

Fury je přesvědčený, že ho postavení nejsledovanějšího boxera na světě nezmění. „Jsem pořád Tyson Fury. Pojedu domů ve svém starém Land Roveru a půjdu spát. Sejměte z podobných lidí všechna kouzla – všichni mají holý zadek ve sprše.“

Kličko uznal šokující porážku. S Furym už mluví o odvetě
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud