29. listopadu 2015 • 08:00

Pudilová potrápila šampionku Skandinávie, ale prohrála na body

Autor: mma
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká MMA zápasnice Lucie Pudilová má za sebou svůj nejtěžší zápas kariéry. V severošvédské Umee se na prestižním galavečeru Battle of Botnia představila proti domácí hvězdě, čtyři roky neporažené šampionce Skandinávie Lině Akhtar Länsberg a severskou ikonu pořádně potrápila.



"Zápas jsem prohrála, mrzí mě to. Měla jsem na ni, ale dopustila jsem se několika taktických chyb, z kterých se musím poučit. Taktika byla trenérem stanovená jasně. Trenér na mě mezi koly mluvil, já ho však nevnímala, neslyšela. Ještě teď si to nedokáži vysvětlit. To už se nesmí z mé strany opakovat," uvedla příbramská bojovnice Lucie Pudilová po zápase, který skončil prohrou na body.

Rozhodnutí rozhodčích však nebylo jednotné a Pudilová zejména ve 3 kole domácí zápasnici pořádně zatopila. "Až ve třetím kole Lucka rozbalila to, co v postoji umí a Linu v přestřelce svými údery výrazně zatlačila. Na vítězství to však nestačilo. My jdeme dál, prohrát s domácí hvězdou na body není žádná ostuda a před námi je ještě dlouhá cesta," hodnotil trenér Ladislav Erdélyi.

Pudilová v jednom z hlavních zápasů prestižního galavečera skutečně nezklamala a po vítězství ve Finsku zanechala na severu Evropy opět dobrou českou stopu. "Lidé mi fandili. Cítila jsem to už při nástupu a to přestože jsem nebyla domácí. To oceňuji," pochvalovala si Pudilová. Ze švédského souboje neodnesla žádné zranění a může se tak opět vrátit bez problémů k tréninku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud