17. srpna 2012 • 08:40

Čeští sportovci v olympijském Londýně: Smích, řev i smutek

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SPORT MAGAZÍN | Čtrnácti Čechům věšeli na olympiádě 2012 na krk medaili. Za každým z nich je příběh, za každým z nich je spousta dřiny a emocí. Vydejte se společně se Sport Magazínem po stopách těch, kterým jsme tak vášnivě fandili u televize.



Byla to prý jedna z nejhezčích olympiád v historii. Páteční Sport Magazín vám připomene její slavné momenty v kompletním výsledkovém servisu i soupisu všech českých výsledků.

Mezi nádhernými fotografiemi najdete třeba galerii největších hrdinů a nejzábavnějších výroků.

Ale nejen to – dozvíte se spoustu novinek o esech, která v Londýně závodila pod českou vlajkou. Zlatá veslařka Mirka Knapková tak třeba prozrazuje, co jí na lodi odnaučili dělat záchranáři.

Páteční Sport Magazín je opět plný zajímavostíFoto Sport

Stříbrný kajakář Vavřinec Hradilek zase v rozhovoru popisuje, jaké to je letět v křehké lodi ze sedmimetrového vodopádu.

„Baví mě překonávat strach. Letos na Zélendu jsme sjížděli i pasáže, které se jinak přenáší. Pro zdější to bylo neuvěřitelné,“ tvrdí jeden z největších fanouškovských oblíbenců letošních Her.

Co dalšího najdete v pátečním Sport Magazínu:

Uniklo z facebooku: Barbora Špotáková. Co jí provedl elektrický proud a proč se před ní obhajuje doktor Rath.

TOP10 největších krasavic OH. Galerie sportovkyň, které neuhranuly svět pouze svými výkony. Nechybí mezi nimi ani Češka.

Co kdyby… V rubrice řešící odlišné historické scénáře je na místě otázka: Jak by to dopadlo, kdyby český cyklista Kreuziger zkusil na olympiádě dostihnout Kazacha Vinokurova

Jaroslav Kulhavý během slavnostního přivítání v Ústí nad Orlicí
Jaroslav Kulhavý během slavnostního přivítání v Ústí nad Orlicí


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud