3. května 2017 • 11:28

Hvězdy MS v hokeji 2017. Jágrův učeň, zlobivé dítě i český střelec z NHL

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už tento týden vypuknou boje o titul mistra světa v ledním hokeji. Fanoušci i hráči Sazka Fantasy se můžou těšit na opravdu luxusní jména. V článku najdete největší hvězdy letošního šampionátu, které budou i dobrou volbou v turnajích Sazka Fantasy. Nezapomeňte, že nejúspěšnější hráč Fantasy MS v hokeji si zatrénuje s Jaromírem Jágrem!



Claude Giroux, Kanada

Když se Jaromír Jágr vrátil po štaci v KHL do NHL, možná největší radost měl právě kanadský útočník. Ten v prvním útoku Philadelphie vedle české legendární 68 vyrostl do hráče světového formátu. Od Jágra si vzal hodně z přístupu k hokeji a v NHL patří k největším hvězdám. Jeho poslední dva ročníky v zámoří byly o něco slabší, posbíral 67 respektive 58 bodů, ale i tak bude patřit k největším tahounům Kanady.

Jake Eichel, USA

Jeho pověst zlobivého dítěte se naplňuje i v NHL. Po znovu nevalně skončené sezony Buffala se pustil do svých spoluhráčů. Jeho charakter je v amerických médiích probírán skrz na skrz, mínění o něm není valné. Ale co se týče hokejových kvalit, tam jsou jeho hodnoty hodně vysoko. Mladík bude jednoznačně největším tahounem obvykle mladého týmu USA, který by letos mohl mířit hodně vysoko.

Victor Hedman, Švédsko

Produktivní obránce zažil letos skvostnou sezonu. I když jeho Tampa tápala, urostlý bek zažil nejlepší rok v NHL. Skvělá bilance 72 bodů v 79 zápasech mu vynesla druhé místo v bodování mezi obránci. Obrana Švédska bude tou nejlepší na šampionátu, to je šance pro hráče Sazka Fantasy, jak posbírat slušné fantasy body.

Nikita Kučerov, Rusko

Dát 40 gólů v sezoně NHL se nepovede jen tak někomu. Letos to zvládli pouze tři borci, mezi nimi byl i šikovný Rus. Z útočníka Tampy Bay roste fenomenální střelec, své šikovné ruce by měl potvrdit i na MS. V týmu Ruska je jednoznačně největší posilou z NHL.

Sestavte si vlastní tým z hráčů MS a hrajte o trénink s Jaromírem Jágrem!

Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem Jágrem Hraj Fantasy MS o trénink s Jaromírem JágremFoto Sport

David Pastrňák, Česko

Jen devět hráčů v NHL letos vstřelilo víc branek než český mladík. Šikovný odchovanec Havířova skončil na druhém místě bodování Bostonu. Stal se klíčovým hráčem, a přestože je ve hře o novou supersmlouvu, tak neváhal a přijel posílit náš výběr. Na ledě dostane hodně prostoru, velkou zbraní je jeho hra v přesilovce. Určitě zajímavý hráč i pro vaše sestavy.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud