Richard Šíma
20. prosince 2016 • 15:07

První posila Baníku! Ze Slovenska přivedl útočníka Pekára

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostravský Baník hlásí první zimní příchod. Kádr Vlastimila Petržely v úterý posílil slovenský ofenzivní hráč Štefan Pekár.  Urostlý 185 centimetrů vysoký útočník či ofenzivní záložník přišel do Baníku z Myjavy.



„Jsem velmi rád, že jsme ho získali. A teď věřím, že naplní naše očekávání a pomůže nám nejen v boji o postup do první ligy, ale i v dalším období,“ řekl na konto osmadvacetiletého hráče Václav Brabec, majitel Baníku.

Podrobnosti přestupu nechtěl Brabec komentovat. Kromě Baníku měla o hráče eminentní zájem i slovenská prvoligová Dunajská Streda, přetahovanou nakonec vyhrál ostravský klub.

Štefan Pekár v dresu Myjavy (vpravo)
Štefan Pekár v dresu Myjavy (vpravo)

Pekár se před sedmi lety krátce ocitl v kádru Mladé Boleslavi, pak se ale vrátil zpět na Slovensko a působil v Ružomberku.

Nejlepší formu měl v letech 2013 – 2015, kdy nastřílel třiadvacet ligových gólů. Na podzim si v dresu Myjavy, kam přestoupil v roce 2013, připsal devět startů. Dvakrát si zahrál v předkole Evropské ligy, vstřelil gól v utkání s Admirou Wacker. Sedmkrát startoval ve slovenské Fortuna lize. Také v ní se na podzim jednou gólově prosadil.

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud