6. srpna 2015 • 19:57

Přehmat britské televize: Útočník CSKA Lafata slaví postup přes Spartu!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Británii je fotbal náboženstvím, žijí jím miliony fanoušků. A je pochopitelně rozebíraný ze všech stran. Ovšem i experti se občas dopustí chyby. Tak jako nyní, když „zařadili“ útočníka Sparty Davida Lafatu do týmu CSKA.



Britská televize Sky Sports rozebírala na svém webu možné soupeře Manchesteru United ve 4. předkole Ligy mistrů. Mezi ně patří také CSKA, které vyřadilo po dramatické bitvě plné emocí pražskou Spartu.

Redaktoři Sky Sports se ale dopustili velkého přehmatu. K týmu CSKA dali fotku Davida Lafaty, který po porážce zklamaně tleská svým přiznívcům. „Hráč CSKA David Lafata slaví vyřazení Sparty,“ hlásal ovšem popisek fotky.

Sparťanský kapitán přitom určitě neměl na oslavy ani pomyšlení. Celá Sparta skousává vyřazení od CSKA, ke kterému podle ní výrazně přispěl hlavní rozhodčí, hodně těžko.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud