8. září 2015 • 10:07

Koláře postup na EURO bolel. Tak se změnil po návratu do Česka

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté české reprezentace si výhrou 2:1 v Lotyšsku zajistili s předstihem postup na EURO 2016 do Francie. Hned po zápase propukly velké oslavy, přesto jedna věc všechny mrzela. V utkání se totiž ošklivě zranil záložník Daniel Kolář,  kterému jeden z domácích hráčů způsobil zlomeninu lícní kosti.



Kolář hned po zranění střídal, ovšem vypadal poměrně v pohodě. Že to bude vážné, ale všichni dobře věděli. „Dan má bohužel zlomenou lícní kost. Ten zvuk jsem slyšel až na lavičku,“ prozradil po utkání trenér Pavel Vrba.

„Jeho zranění mě mrzí, protože patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Ve druhém poločase se ukázalo, jak je důležitý. Bez něj to byl spíše boj než fotbal,“ doplnil zkušený kouč.

Kolář musel zamířit po návratu do Česka okamžitě do nemocnice a podstoupil operaci. Zatímco těsně po zápase v Lotyšsku stále vypadal relativně v pořádku, nyní už jeho tvář „zdobí“ výrazný monokl.

Kmenový hráč Viktorie Plzeň bude chybět tři až čtyři týdny. „Hned po souboji jsem věděl, že je zle. Na druhou stranu radost z postupu národního týmu na EURO mi ani zranění nemohlo zkazit, jedná se o fantastický úspěch. Oslavy jsem si samozřejmě moc neužil, ale nálada byla po celý zpáteční let vynikající,“ řekl Kolář pro oficiciální stránky Viktorie.

Moc mě mrzí, že přijdu o několik zápasů Viktorky včetně úvodního duelu v Evropské lize. Zranění ale k fotbalu patří a nedělám z toho tragédii. Co nejdříve chci být zpátky na hřišti a pomoci Viktorii i národnímu týmu,“ dodal.

Bojovník Dan Kolář postup na Euro vykoupil v Lotyšsku zraněním vobličeji, dnes už podstoupil operaci... Tak brzké uzdravení, Koldo!!!

Posted by Česká fotbalová reprezentace on 7. září 2015

Záložník české reprezentace Daniel Kolář skončil po souboji s lotyšským obráncem v bolestech na zemi
Záložník české reprezentace Daniel Kolář skončil po souboji s lotyšským obráncem v bolestech na zemi

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud