21. ledna 2016 • 13:12

Rosický zítra nastoupí po sedmi měsících. Za juniorku Arsenalu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický by měl v pátek nastoupit k prvnímu utkání po sedmi měsících. Trenér Arsenalu Arséne Wenger se ho chystá nasadit do zápasu juniorky proti Swansea.



Pětatřicetiletý Rosický naposledy hrál loni 12. června v utkání kvalifikace mistrovství Evropy na Islandu, kde si poranil koleno. V polovině srpna se podrobil artroskopické operaci a pak se jeho návrat neustále posouval. Podle optimistických prognóz měl hrát už v listopadu, ale do plného tréninku se vrátil až v lednu.

Minulý týden Wenger naznačil, že ho nejprve nechá rozehrát za tým do 21 let, což dnes potvrdil na tiskové konferenci. "Je možné, že Tomáš bude v pátek hrát za jednadvacítku. Na začátku týdne mu sice nebylo dobře, ale plánujeme, že by nastoupil," řekl kouč Arsenalu.

Aktuálnímu lídrovi Premier League se postupně vracejí zraněné opory. Na nedělní zápas s Chelsea už budou k dispozici Mesut Özil a Alexis Sánchez. Kromě Rosického by za juniorku mohl nastoupit i Danny Welbeck a do plného tréninku už naskočil také Francis Coquelin. Z důležitých hráčů zůstávají mimo hru jen Santi Cazorla a Jack Wilshere.

Fotbalové přestupy ONLINE: Sledujte, které hvězdy změní dres >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud