3. května 2016 • 08:39

VIDEO: Divoká noc v Leicesteru! Tisíce fanoušků v euforii slavily titul

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z automobilů vlály modrobílé vlajky, tísice fanoušků pobíhalo po ulicích. Slavit se začalo u domu útočníka Jamieho Vardyho, kde se sešli hráči. Další příznivici zase zaplnili prostory kolem stadionu. Historicky první mistrovská noc v Leicesteru byla pořádně divoká. Podívejte se, jak to v ulicích aktuálního anglického mistra vypadalo.



"Letos jsem se oženil a narodilo se mi dítě, tohle ale všechno překoná," citoval portál jagran.com šestadvacetiletého Steva Robinsona, který byl jedním z oslavujících.

VIDEO: Slavící fanoušci v ulicích a u stadionu Leicesteru

Dav příznivců Leicesteru měl o strůjci senzačního úspěchu jasno: je jím trenér Claudio Ranieri. "Ranieri je jen jeden," skandovali slavící fanoušci.

Ihned po pondělní remíze druhého Tottenhamu s Chelsea, která dvě kola před koncem zaručila Leicesteru titul, se na twitteru v Británii zvýšila aktivita o 86 procent. Google zase ohlásil, že vyhledávání termínu "LeicesterCity champions" vzrostlo o 4400 procent.

Titul Leicesteru neoslavují fanoušci jen v Británii, ale také v Thajsku, odkud pocházejí majitelé klubu. Do Thajska se fotbalisté ostatně podle listu The Telegraph brzy chystají, aby vlastníkům trofej ukázali.

I fanynky vyrazily v noci do ulic
I fanynky vyrazily v noci do ulic

2693919:gallery:true:true

2693883:gallery:true:true

2692232:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud