9. února 2016 • 15:08

Tajná hra o titul? Arsenal vzal Leicesteru skauta, který objevil Mahréze

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že se o titul Premier League soutěží pouze na hřišti? Ani náhodou! Boje mezi kluby probíhají i mimo něj, jak to naposledy ukázal Arsenal. Londýnský klub totiž přetáhl prvnímu Leicesteru důležitého člověka. Skauta, který přivedl jednu z komet letošní sezony.



Ben Wrigglesworth. Tohle jméno se nyní hodně probírá v Anglii. Přestup mladého skauta z Leicesteru do Arsenalu vyvoval velkou pozornost. Právě skvěle zvládnutý skautink totiž stojí za úspěchem největšího překvapení letošní sezony.

„Kanonýři“, kteří momentálně ztrácí v tabulce na první Leicester pět bodů, museli za Wriggleswortha podle britských zdrojů zaplatit přes milion liber (35 milionů korun). Určitě ale nepůjde o vyhozené peníze.

Wrigglesworth je sice stále mladým skautem, přesto už má za sebou jasné výsledky své práce. Tím jednoznačně největším úlovkem byl Riyad Mahréz. Přestože přišel do Leicesteru za pouhých 400 tisíc liber (14 milionů korun), stal se jednou z hvězd Premier League a dokonce po něm pokukuje slavná Barcelona.

„Po třech a půl neuvěřitelných sezonách a práce s úžasnými lidmi přichází nová kapitola. Opustit Leicester bylo velmi těžké rozhodnutí, ale musel jsem sáhnout po příležitosti, která často nepřichází,“ napsal Wrigglesworth na svůj Twitter po přestupu do Arsenalu.

2588121:gallery:true:true

2588118:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud