20. července 2014 • 17:57

MEGAPŘESTUP se blíží! James byl v Madridu, Real zaplatí 2,5 miliardy

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zlatá generace vozila tituly odjinud. Hrát v Praze, zvítězíme taky, věří Reichel
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Objev a nejlepší střelec letošního šampionátu v Brazílii James Rodríguez by mohl již brzy posílit Real Madrid. Kolumbijec dnes přiletěl do Madridu, kde přestoupil na letadlo do Nice. Mezitím se stihl vyfotit s mnoha natěšenými fanoušky. Španělské deníky informují, že se „Bílý balet“ dohodl s Monakem na částce kolem 90 milionů eur (2,45 miliardy korun). V obchodech už se dokonce prodávají dresy s Jamesem na zádech.



James Rodríguez svými výkony na MS doslova uhranul celý fotbalový svět. Se šesti góly se stal nejlepším střelcem turnaje, celá Kolumbie mu ležela u nohou. Není divu, že se o něj okamžitě začaly zajímat evropské velkokluby.

Mnoho z nich ovšem odradila cena. Bohaté Monako již před rokem zaplatilo za Jamese 45 milionů eur (1,2 miliardy korun) a nemá důvod svoji hvězdu prodávat. Říkejte to ovšem Realu Madrid...

Sám hráč se dnes objevil v Madridu, kde přestupoval na další spoj do Nice. Tam má v dalších dnech jednat s Monakem o přestupu. Podle informací španělských deníků již oznámil svému klubu, že nehodlá nastupovat v přátelských zápasech, aby se náhodou nezranil.

Jamese Rodrígueze vyfotil pozorný cestující už při odletu z Kolumbie
Jamese Rodrígueze vyfotil pozorný cestující už při odletu z Kolumbie

Španělské deníky dále informují, že se přestupová částka bude pohybovat okolo 2,5 miliardy korun. Tím by se stal James třetím nejdražším hráčem v historii. Před ním by bylo jen hvězdné duo právě z Realu Madrid - Cristiano Ronaldo a Gareth Bale. Překonal by tak i letošní velký úlovek Barcelony Luise Suáreze.

Spekuluje se také o tom, že Real Madrid již začal připravovat pro Jamese šatnu v tréninkovém centru Valdebebas. Kolumbijcký fotbalista by měl obdržet číslo 10.

Někteří obchodníci si už jsou přestupem Jamese do týmu vítěze posledního ročníku Ligy mistrů tak jistí, že již začali prodávat dresy s jeho jménem.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud