14. února 2017 • 10:27

Tohle ještě Jágr nezažil. U Hertla v San Jose se chystá český večer

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Divná ruka v Karviné, zvláštní penalty v Boleslavi. Na Letné mohla být desítka
Reprezentace na Strahově v kompletní sestavě. První trénink pod Haškem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další rok utekl, ale ve sportovním životě Jaromíra Jágra se toho mnoho nemění. Pořád válí v NHL, pořád patří ke klíčovým mužům Floridy, pořád stačí o generace mladším soupeřům. Své pětačtyřicáté narozeniny oslaví ve středu zápasem svých Panthers na hřišti San Jose a půjde o večer speciální. Na utkání, ve kterém proti oslavenci a hokejové legendě nastoupí Tomáš Hertl, chystá kalifornský klub české překvapení.



Pokud se chystáte na zápas osobně a objednáváte si lístky přes stránky Sharks, objevíte určitě kolonku Czech Heritage Night (Noc českého dědictví). O co se jedná? Už více než 500 vstupenek bylo prodáno do speciální české sekce na stadionu SAP Center. San Jose se totiž spojilo se školou Czech School of California a připravuje při příležitosti vzájemného duelu dvou českých útočníků netradiční sportovní večer.

Chcete být součástí Jágrovy oslavy narozenin i vy? Pošlete originální přání - ZDE »

Čekatelé na přijímačky přejí Jardovi Jágrovi k narozeninám Čekatelé na přijímačky přejí Jardovi Jágrovi k narozeninámFoto spo

Pro majitele těchto vstupenek bude připraveno hned několik specialit. Po zápase například proběhne focení přímo na ledě s Tomášem Hertlem, jeden ze šťastných fanoušků se během utkání bude moci svézt na populární rolbě a mělo by dojít i na zpěv české hymny.

Takovou událost na své narozeniny určitě ještě nezažil ani Jaromír Jágr.

Tomáš Hertl pomohl k výhře nad Devils
Tomáš Hertl pomohl k výhře nad Devils

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud