2. srpna 2016 • 04:40

Plekanec s Gudasem trénují na Kladně: Je to tu lepší než v Kanadě

Autor: TV iSport, tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní přípravu absolvují v rodném Kladně, kde hokejově vyrůstali. Řeč je o útočníkovi Tomáši Plekancovi z Montrealu Canadiens a o obránci Philadelphie Flyers Radko Gudasovi. "Já jsem tu vyrůstal a vždycky na léto sem chodím bruslit," vysvětlil reprezentant Plekanec pro iSport TV.



Přestože oba dva hrají zámořskou NHL, letní přípravu tráví v rodném Kladně. A podle svých slov by neměnili. "Mně to vyhovuje, jsem rád, že tu můžu v létě s klukama být," pochvaloval si Tomáš Plekanec . A souhlasí s ním i parťák, který je rovněž na soupisce českého výběru pro nadcházející Světový pohár. "Je to tu super, navíc blízko domova, což je nejlepší," vysvětluje Gudas .

Plekanec a Gudas trénují s kladenskými Rytíři
Video se připravuje ...

A v Kladně oba trénují pravidelně. "Jezdím sem každé léto. Maximálně mi to s klukama v kabině vyhovuje, je tu sranda. Je to dobrá příprava, lepší než v Kanadě, kde teď moc hráčů není," nadhodil své důvody montrealský útočník. "Trénovat sem chodíme už tři nebo čtyři roky, vždycky než odletím a rád se sem vracím," souhlasí šestadvacetiletý bek. A jak se oba těší na Světový pohár, který začíná v září? Podívejte se na reportáž z dílny TV iSport.

Hokejový bůh na ledě. Jágr trénuje s Rytíři
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud