Hynek Preisler
6. srpna 2015 • 22:56

Potlesk pro upřímného Pavelku. Jen víc takových slov bez alibismu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán Liberce David Pavelka před zápasem naznačil, že pokud by Liberec se Šmonou vypadl, byla by to ostuda. Poněkud odvážné tvrzení, když si vezmete, že Šmona skončila v izraelské lize druhá za Maccabi Tel Aviv, který z Ligy mistrů den předtím vypráskal Plzeň. Navíc když český tým hrál v náročných podmínkách a domácím stačila k postupu výhra 1:0 vzhledem ke gólu vstřelenému venku. Tedy nic nemožného.



Asi netřeba český tým vynášet za postup do nebes, Liberec byl velkým favoritem, což v odvetě i zkušeným výkonem potvrdil. Za jedno bych si však libereckého kapitána dodatečně pochválit dovolil.

Za to, že po vzhledem k pohárové matematice ne příliš příznivému výsledku z prvního utkání bez špetky alibismu pojmenoval, co by znamenalo, pokud by z Evropy vyhučel. Jen si představte, jak by se mu to vrátilo, kdyby to nevyšlo...

Také mohl říkat cosi o těžkých podmínkách a o tom, že fotbal se vyrovnává a že šance na postup jsou fifty fifty, protože v Evropě už není snadných soupeřů. Jen víc podobných slov, taková jsou nejcennější.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud