25. července 2009 • 18:00

Tomáš Řepka: Češi, jste rasisti!

Autor: val
Vstoupit do diskuse
12
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Řepka (35), muž s odpudivým cejchem fotbalového gaunera opět šokoval. V rozsáhlém rozhovoru pro Sport magazín prohlásil, že většina Čechů jsou rasisti. Tvrdě se opřel i do legendy fotbalové Slávie, Vladimíra Šmicera.



Jedni ho milují, druzí nenávidí. Asi málokterý český hráč tak rozděluje fotbalovou veřejnost jako Tomáš Řepka (35). Trenéra Večeřu nazval kreténem, na fanoušky Teplic ukázal prostředníček, napadl pořadatele, brutálně zaútočil na kameramana a v neposlední řadě hodil míč do obličeje brněnskému Bestovi. To je výčet těch nejznámnějších afér bouřliváka Řepky.

Ten se v rozhovoru pro deník Sport k některým momentům vracel, zde nejkontroverznější odpovědi

O tom jak se popral na žákovském turnaji pražské Admiry, jehož se zúčastnil syn Tomasso.:“To byla normální reakce. Přirozená. A tím to končí. Není dál co rozebírat. A je úplně jedno, jestli žena někoho urážela, nebo neurážela, jestli začala, nebo ne. Jde o princip. Kdyby se to stalo ještě jednou, udělám to znovu. A zase. Furt. Je mi úplně jedno jestli o tom někdo napíše. Je mi to úplně ukradený, abych vám pravdu řekl.”

O tom, jak má rád děti: “Dceru jsem za 15 let zbil jen jednou. Jinak jsem hrozně hodný a vše svým dětem dovolím!"

O Češích a rasismu: Já ji říkám, devadesát procent českých lidí jsou skrytí rasisti, ale všichni budou proti tobě,” (reagoval v rozhovoru na obavy manželky, že si na ní všichni na ulici budou ukazovat, že je rasistka.

O slávistovi Šmicerovi a charitě: “Nepotřebuju být jako Šmicr a další, aby najednou byly fotky a záběry v televizi, jak je Slavia za dětmi v Motole. Těm lidem nejde o děti,”

O alkoholu: “Dal jsem si nahoře na baru asi čtyři panáky, abych byl v pohodě.” (Řepka se tak posilňoval před vystoupením v pořadu Jana Krause, Uvolňete se, prosím.)


Zkrat Řepky proti Brnu

370684:gallery:true:true

Napadení pořadatelů a kameramana v podání Řepky:

370685:gallery:true:true

Témata:  Tomáš, rozhovor, řepka, sparta
Vstoupit do diskuse
12
Články odjinud


Články odjinud