11. března 2010 • 10:52

Šeredová a Buffon: Žádný rozchod, bude svatba

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Itálii se vyrojily spekulace, že česká topmodelka Alena Šeredová je nevěrná svému příteli Gianluigi Buffonovi. Prý ho měla podvádět se spoluhráčem z Juventusu Amaurim. „To je naprostá pitomost,“ brání se Alena. „Naopak se budeme brzy brát!“



Veselka se blíží. To je jasné. Už za pár měsíců bude z Aleny Šeredové signora Buffonová! „Žádná krize, jak se psalo, náš vztah nezasáhla. Naopak – budeme se brát! Brzy,“ prozradila italskému magazínu Diva e donna.

Gianluigi Buffon chová svého syna. Šeredová mu celkem porodila dvě děti, ale nebrání se dalším třem.Foto David Malík BLESK

Fámy o mileneckém vztahu s urostlým fotbalovým útočníkem Amaurim považuje za naprostou pitomost.

Bitka, hádky, rozkol. Buffon prý hájil čest Šeredové »

„Není na tom pravdy ani za mák! Absolutně nic! Stačí se podívat, jak stojí situace: že bych pár měsíců po porodu chodila za jiným? No to bych musela být opravdová čubka!“ vyhrkla Alena.

Termín svatby si zamilovaný pár ještě nestanovil. Ale baví se o ní už dlouho.

„Zásadní problém je nedostatek času. A navíc jsem ze staré školy, čekám na ten moment, kdy Gigi poklekne na koleno, vytasí z kapsy prstýnek a přednese žádost o roku. Já pak povím ANO,“ řekla a ve vtipném duchu dodala, že svému partnerovi dala už dva syny, tak si to přece zaslouží!

Gianluigi Buffon se svou partnerkou Alenou Šeredovou.Foto David Kundrát BLESK

Šeredová se nebrání ani dalším dětem. „Klidně jich dám Gigimu pět! To vám tady podepíšu," přiznala Alena.

Kvůli Šeredové odmítá Buffon přestup do Anglie »

„Těhotenství, to je stav zvláštní extáze, všechny mindráky a problémy vás opouštějí a zažíváte jen štěstí. Navíc si myslím, že i třetího budeme mít kluka, a pak teprve to bude chtít jeden dva pokusy o holčičku,“ dodala.

Buffon si také zvyká na řád a pořádek v domácnosti. Šeredová ho naučila několika věcem, na které nebyl ve svém životě zvyklý. Tak třeba – pořád chodil doma v botech!

„Dřív by v botách přišel až do obýváku, dnes je ale první, kdo se u vchodu zouvá. A tak je to se vším. Ne náhodou mi Gigi přezdívá Il Generale,“ směje se Alena.

Celý rozhovor si můžete přečíst zde »

Pití Buffonovi na této fotografii evidentně chutnalo.
Pití Buffonovi na této fotografii evidentně chutnalo.

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud