26. května 2011 • 04:59

Jágr na tenise: V Paříži bez Inny, drží se zmrzliny

Autor: Pavel Krejča (Blesk)
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr, Martin Havlát a Jiří Hudler. Tohle hvězdné hokejové trio podporovalo tenisty při včerejších bojích na tenisovém French Open. Moc to nepomohlo. Lucie Šafářová totiž ve 2. kole vypadla s Němkou Görges (6:2, 5:7, 2:6). Možná i proto, že se po Jágrově boku neobjevila velká sportovní fanynka, přítelkyně Inna Puhajková. Ta se musí doma učit na zkoušky. Ale kdo ví, jestli by ji Jaromír do romantické Paříže stejně jako před dvěma lety vzal. Jejich vztah je stále chladný.



Blesk.czNa kurtech Rolanda Garrose to včera vypadalo tak trochu jako na hokejovém šampionátu. Po tenisovém areálu se procházeli bronzoví medailisté z MS na Slovensku Havlát s Jágrem a jejich kolega Hudler.

Jejich přítomnost však Lucii Šafářové štěstí nepřinesla. Přítelkyně Tomáše Berdycha (překvapivě nepřešel přes 1. kolo), který na tribuně seděl hned vedle hokejek, totiž svůj duel nezvládla, přestože vedla nad soupeřkou 6:2 a 4:2!

„Vždycky je člověk smutný, když je tak blízko výhře,“ řekla Šafářová. Po jejím krachu se hokejová partička včetně zpěváka Michala Davida přesunula na kurt číslo čtyři, kde svedly souboj dva české ženské páry: Ivetu Benešovou a Báru Záhlavovou- Strýcovou porazily jejich méně známé krajanky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká (4:6, 1:6).

Jágr, který na pařížský grandslam jezdí poměrně často, si při jejich bitvě pochutnával na zmrzlině.

Nicole hnala svého Radka marně
Nicole hnala svého Radka marně

A co Jarda a tenis? Hraje ho velmi rád, před dvěma lety si dokonce na pařížských oranžových kurtech zapinkal i s kamarádem Radkem Štěpánkem.

Jeho nejsilnější stránkou je obouručný bekhend, v němž si je jistý skoro stejně jako v kličkách mezi hokejovými obránci.

Problémy má naopak s forhendem a prvním podáním, které zbytečně riskuje.

Dnes může Jágr fandit posledním třem zástupcům ve dvouhře na French Open o postup do třetího kola budou hrát Petra Kvitová, Lucie Hradecká a Lukáš Rosol.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud