Jan Jaroch
2. března 2016 • 21:07

Štěpánek motivuje zlatým gólem z MS: Český lev zase zařve

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z HANNOVERU | Dopoledne si naložil hodinu v tělocvičně, při odpoledním tenisovém bloku neslezl po celé dvě hodiny z kurtu. A když končil, ještě stihl Radek Štěpánek natočit motivační video. Do míst, odkud přibližně vstřelil hokejista David Moravec zlatý gól Finsku ve finále světového šampionátu 2001 v Hannoveru, položil své známé reprezentační tričko se lvem na boku a vzkázal. „Český lev tady zase zařve!“



Ve stejné hannoverské hale ležící uprostřed výstaviště budou od pátku bojovat v úvodním kole Davis Cupu čeští tenisté. A Štěpánek věří, že genius loci tohoto místa zůstane českým barvám nakloněn.

„Už dopředu jsme věděli, že budeme hrát ve stejné hale. Tak jsme se rozhodli video natočit. Když člověk slyší komentář Roberta (Záruby), musí mu automaticky naskočit husí kůže,“ vzpomíná Štěpánek na jedny z památných chvil českého hokeje, kdy tým vedený Josefem Augustou zkompletoval zlatý hattrick ze světových šampionátů.

„Je to i pro nás taková neviditelná motivace,“ vzkazoval Štěpánek, jenž věří i ve víkendový český úspěch. „Jednou si tady český lev zařval, tak proč by nemohl znova. Že to bude zrovna po patnácti letech, tak o to to bude sladší,“ vyhlásil. 

Kontrolni otazka, cim je pro Cechy zajimava arena, ve ktere v Hannoveru budeme hrat? Nevite? Mala inscenace to prozradi!

Zveřejnil(a) Radek Stepanek dne 2. březen 2016

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud