31. října 2018 • 18:11

Stanciu o zájmu Interu či Turků: Ve Spartě zůstanu, než vyhraju trofej

Autor: dvo, jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V rumunském tisku je to jedno z hlavních témat posledních týdnů. Reprezentant Nico Stanciu, lídr pražské Sparty, má namířeno z české metropole opět do zahraničí. Ve spojitosti s 25letým záložníkem padají kluby jako třeba AC Milán, Inter Milán či Borussia Mönchengladbach. Sám fotbalista ale přestupové spekulace odmítl. „Něco jsem četl, ale uprostřed sezony není čas, abych odpovídal na takové otázky. Cítím se tady dobře,“ vzkázal fanouškům.



Byla by to pro Pražany citelná ztráta. Když rumunská média citovala agentku Anamarii Prodanovou, že shání Stanciovi nové angažmá a jedná se o jeho zimním odchodu, bylo z toho v táboře sparťanských fanoušků velké haló.

Rumunský tisk nejdříve přišel s dvěma variantami. Tou první bylo turecké Fenerbahce Istanbul, které se v aktuální sezoně trápí, druhou pak bundesligová Borussie Mönchengladbach.

V posledních dnech spekulace přiživil i italský tisk. Podle Calciomercato.com o rumunského špílmachra stojí milánští obři Inter a AC. První zmiňovaný klub navíc o Stancia stál už v době, kdy jej vedl bývalý kouč Letenských Andrea Stramaccioni.

Stanciu vs. Stoch: Hvězdy, co můžou rozhodnout derby. Podívejte se na jejich TOP góly!
Video se připravuje ...

Podle informací iSport.cz však na Letné o prodeji nejdražší posily v historii neuvažují. Naopak. Zdroj blízký klubu uvádí, že by Stanciu mohl v zimě mohl podepsat se Spartou novou smlouvu. Vedení je údajně připraveno udržet stěžejního hráče i za cenu odmítnutí mimořádné nabídky, která by se pohybovala například kolem deseti milionů eur.

Spekulace, které se vyrojily v rumunském, italském a tureckém tisku, mají být především dílem agentky Prodanové. Člověk obeznámený s dění na Letné navíc potvrdil, že na Stancia žádná konkrétní nabídka nepřišla.

To dosvědčují i slova hráče na středeční tiskové konferenci. „Cítím se tady dobře a chtěl bych se Spartou získat nějakou trofej. Zůstanu tady, dokud ji nezískám,“ vzkázal fanouškům.

O Stancia se zajímají velkokluby, Rumun klidní emoce. Jen spekulace, říká
Video se připravuje ...

Ščasný: Derby o titulu nerozhodne. Rosický se ptal, zda mají derby v Gabonu
Video se připravuje ...

Sparta porazila Mladou Boleslav 4:1, dva góly vstřelil Benjamin Tetteh (uprostřed)
Sparta porazila Mladou Boleslav 4:1, dva góly vstřelil Benjamin Tetteh (uprostřed)

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud