18. července 2022 • 17:00

Po titulu ještě nekončí. Ibrahimovic (40) pokračuje v kariéře za AC Milán

Autor: ČTK, kal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalový útočník Zlatan Ibrahimovic bude i v příští sezoně pokračovat v kariéře. Čtyřicetiletý Švéd o rok prodloužil smlouvu s AC Milán, kterému v minulé sezoně pomohl ukončit jedenáctileté čekání na italský titul. "Rossoneri" o tom informovali na klubovém webu.



„Je nám potěšením oznámit, že jsme podepsali se Zlatanem Ibrahimovicem novou smlouvu do 30. června 2023. Švédský útočník bude i nadále nosit dres s číslem 11,“ uvedl italský šampion v krátkém prohlášení.

Ibrahimovice minulou sezonu často trápila zranění, přesto zasáhl do 23 ligových utkání a vstřelil osm branek. Jak přiznal po posledním zápase, kvůli zraněnému levému kolenu trpěl v jarní části sezony velkými bolestmi a v podstatě netrénoval. Do utkání mohl nastoupit jen díky práškům a injekcím proti bolesti.

Nakonec se ale Ibrahimovicovi podařilo splnit slib, který dal fanouškům při svém návratu do Milána před dvěma lety. S AC navázal na triumf z roku 2011, Serii A navíc ovládl třikrát také s Interem. Další ligové triumfy přidal s Ajaxem, Barcelonou a Paris St. Germain. Do další sezony ale zasáhne nejdříve po Novém roce, po květnové operaci kolena odhadl klub jeho absenci na sedm až osm měsíců.

AC Milán Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud