26. července 2022 • 16:36

Vodháněl zpátky v Česku. Po sestupu rychlá akce, podepsal na Hané

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kariéra Jana Vodhnáněla se stočila zpátky tuzemským směrem. Šikovný záložník, který na sebe nejvíc upozornil v Bohemians, po přestupu do Rakouska sestoupil. Toho využila Sigma Olomouc, která si od něj slibuje posílení konkurence na křídlech.



„Byla to rychlá akce. Bavil jsem se s asistentem trenéra Saňákem, kterého znám z Mladé Boleslavi. Byl tam oboustranný zájem. Domluvili jsme podmínky a podepsali smlouvu,“ řekl Jan Vodháněl webu Sigmy olomouc.

Rychlé nohy, velmi slušná technika i tvrdá hlava. I tak si Jana Vodháněla pamatují v Bohemians. V Ďolíčku zářil, vstřelil například vítězný gól Slavii, pak se ale nepohodl s vedením i realizačním týmem a ač měl smlouvu, nenastupoval.

Spekulovalo se o zájmu Plzně i týmů z americké MLS, nakonec skončil v Rakousku. Na konci minulého roku podepsal v Admiře Wacker, nový klub ale sestoupil a z Vodháněla byl volný hráč.

„Chtěli jsme ještě zvýšit konkurenci mezi krajními hráči, proto jsme prověřovali některé možnosti. Pak se naskytla příležitost angažovat Honzu. Českou ligou je z minulosti prověřený v Bohemce a naposledy hrával v Rakousku. Jsme rádi, že jsme se domluvili,“ prohlásil sportovní ředitel Sigmy Ladislav Minář. Jan Vodháněl s ním podepsal smlouvu na dva roky.

SK Sigma Olomouc Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud