12. dubna 2021 • 09:45

VIDEO: Nejlepší clutch historie CS:GO? 1v4 bez armoru a s nožem

Autor: jnc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohádkový příběh Caspera „cadiaN“ Møllera pokračuje. 25letý Dán ještě před několika lety bojoval v barvách nevýrazného týmu Rogue, nyní je lídrem jednoho z nejlepších týmů světa. Heroic navazují na úspěšný rok 2020 vítězstvím na ESL Pro League 13 a poslední akce celé finálové BO5 série stála za to.



Výsledková tabule ukazovala skóre 15:6, cadiaN se vyskytl v téměř nevyhratelné 1v4 situaci. Po ruce měl pouze P250, pistolku, se kterou jen těžko zneškodní všechny nepřátele. K tomu mu chyběl kevlar, bez vesty se jeho šance přiblížily nule.

Jenže dánský válečník se nevzdal. Nejdříve si trochu se štěstím poradil nožem s prvním soupeřem, sebral mu odstřelovačku a čekal útočný výpad soupeře. Ten přišel. Zbytek clutche lze jen těžko slovy popsat. 

Následoval výbuch radosti. Heroic to znovu dokázali. Často podceňovaný dánský tým se zase dostal na vrchol. S těmito borci se musí počítat.

Ještě před rokem neměli hráči jasno, zda se znovu ukáží na profesionální scéně. Celá pětice měla i s Patrickem „es3tag“ Hansenem přejít po organizaci FPX, dánský sniper ale na poslední chvíli přestoupil pod konkurenční organizaci Astralis. Nikdo nevěděl, co bude dál.

Naštěstí se vše v dobré obrátilo. Heroic se postupně vypracovali v top 5 tým světa a mohou zažívat momenty, jako byl tento.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud