30. dubna 2021 • 16:10

Tipy 3. kola CS:GO: Šlágr kola vyhrají Entropiq, Cryptova prohraje podruhé v řadě

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další týden a s ním další kolo Sazka eLEAGUE v CS:GO. Opět se můžeme těšit na souboje top týmů česko-slovenského Counter-Striku, zrak diváka bude především upřený na souboj Entropiq a eSuby. Pro tento týden své tipy představí Michal „Mishek“ Kabele.



Entropiq - eSuba (13:00)

Tip: Vítězství Entropiq (kurz 2,25)

Zápasy můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz.

Mishek: Osobně se velmi těším na tento duel. Před začátkem ligy se Bloggis trochu rozdurdil na svém streamu, a nejen v jeho, ale i v hlavách hráčů týmu Entropiq tohle prostě bude. Oba celky budou chtít dokázat, kde je pravda. I přesto, že eSuba má zvedající se formu a očekávám vyrovnaný duel, EIQ by měli brát obě mapy, pokud chtějí pomýšlet na přímý postup do semifinále.

Entropiq
2,25

Remíza
2,30

eSuba
4,90

Sinners - eEriness MARVO (15:00)

Tip: Vítězství Sinners (kurz 1,13)

Zápasy můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz.

Mishek: Eeriness narazí na favorita soutěže a podle toho také bude zápas vypadat. Sinners proti Sampi sice začali o něco vlažněji a soupeř toho dokázal skvěle využít, pak ale Sinners zařadili vyšší rychlostní stupeň a tento zápas se ponese ve stejném duchu.

Sinners
1,13

Remíza
5,00

eEriness MARVO
25,00

Cryptova - Enterprise (17:00)

Tip: Vítězství Enterprise (kurz 1,50)

Zápasy můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz.

Mishek: Cryptova nás zatím nepřesvědčila. Výkon proti týmu Brute byl nijaký a pokud hráči chtějí pomýšlet na play off, musí nějakého favorita překvapit. Enterprise ale působí velmi silně, dokázali zvládnout těžké momenty proti EIQ v předchozím kole, a tak si myslím, že i v tomto zápase potvrdí roli favorita a zvítězí 2:0.

Cryptova
13,00

Remíza
2,75

Enterprise
1,50

Brute - Sampi (19:00)

Tip: Remíza (kurz 2,15)

Zápasy můžete sledovat živě na twitch.tv/eleaguecz.

Mishek: Naopak tým Brute nás od začátku soutěže příjemně překvapuje. Sice v prvním kole podlehl EP 2:0, ale předvedená hra nebyla vůbec špatná a možná se na hráčích podepsala trochu nervozita. Sampi se naopak trochu hledají a sami vědí, že od ideálu to má daleko. Vyrovnaný duel, který rozhodne schopnost trestat chyby soupeře.

Brute
6,00

Remíza
2,15

Sampi
2,00

Jakou sestavu doporučujeme v Sazka Fantasy?

Poslední týden ukázali ve Fantasy svou sílu hráči Brute, tentokrát ale neočekáváme, že proti Sampi svůj bodový příděl zopakují. Jde o riskantní volbu, která se však určitě může vyplatit.

Tradičně sázíme na duo ze Sinners, Max „SHOCK“ Kvapil ale ukazuje výborné výkony s pistolkami, mohl by tak na pozici Pistol Guru napáchat škody. Lukáš „LucasP“ Pócsik patří mezi nejlepší headshot mastery v lize, zde byla volba jasná.

Sazka Fantasy 3. koloFoto Archiv autora

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud