16. července 2021 • 15:40

Stříbrný medailista Sazka eLEAGUE ukončuje kariéru CS:GO

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Sazka eLEAGUE začínal jako záskok za zabanovaného Jiřího „azak“ Hausnera, postupně se z něj stal jeden z nejpřesnějších střelců ligy. Lukáš „LucasP“ Pócsik byl v minulé sezóně součástí stříbrné sestavy Enterprise, necelý rok po velkém úspěchu se střelec podle webu esport.sazka.cz loučí s kariérou.



Přesný aim, rychlost, preciznost. To vše zdobí 22letého hráče Lukáše „LucasP“ Pócsika. Slovenský střelec patřil tradičně mezi nejlepší aimery česko-slovenské scény. Jeho HS% se po 61 zápasech Sazka eLEAGUE drží na hranici luxusních 57%. Takových čísel dosahují jen on a Max „SHOCK“ Kvapil.

Podle zdroje esport.sazka.cz, kterým je samotný hráč, již LucasP žádný další zápas na své konto nepřipíše. 

Team Universe, Gunrunners nebo Enterprise. LucasP se během své herní kariéry zastavil hned v několika prestižních česko-slovenských organizacích, se kterými slavil nemalé úspěchy. Bohužel, na stupínek nejvyšší to často nestačilo.

Tým v čele s Lukášem Pócsikem se většího triumfu dočkal pouze jedinkrát. V roce 2019 si Team Universe vyšplápl na elitu česko-slovenského Counter-Striku během PLAYzone Challenge. Brute, eSuba, Moops. Ani jeden nestačil na Universe, kteří mohli slavit vítězství.

I v Enterprise se LucasP ukázal ve skvělém světle, další zlato už však nepřidal. A nejspíš ani nepřidá.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud