16. listopadu 2021 • 08:00

Další česko-slovenský tým postupuje, Enterprise přehráli maďarskou pětici

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako první se to povedlo eSubě, jen o několik hodin později ji napodobili Enterprise. Postupu do hlavního turnaje V4 Future Sports Festivalu již dosáhly dva ze tří česko-slovenských týmů, své kolegy se v úterý pokusí napodobit Sinners. Finalisté Sazka eLEAGUE z Enterprise se do milionové soutěže kvalifikovali po výhře nad Budapest Five.



Domácí půda maďarskému celku nepomohla. Česko-slovenská sestava Enterprise ukázala své kvality a i přes nepovedenou první mapu dokázala vyhrát také druhou sérii v Play-In stage V4 Future Sports Festivalu a postoupila.

Jak bylo řečeno, vítězství Enterprise se nerodilo úplně jednoduše. Na Nuku, picku Budapest Five, se stříbrným medailistům Sazka eLEAGUE nedařilo. Jejich soupeř se na teroristické straně dostal do dostatečného náskoku, který ještě umocnil parádní obranou.

Jediným úspěšným střelcem na Nuku byl na straně CZ/SK týmu Erik „The eLiVe“ Sith, který zbytek celku nechal daleko za sebou. Pokud Enterprise chtěli vývoj BO3 série obrátit, museli se především individuálně vzpamatovat.

David "forsyy" BílýFoto Sazka eLEAGUE/Moraviamen production

A to se podařilo. David „forsyy“ Bílý i Robert „manguss“ Kasper dali na druhé mapě po třiceti killech a velký boj na Ancientu nakonec skončil pro Enterprise vítězně. Musela rozhodnout Mirage.

Tým pod vedením IGL Andreje „Adejis“ Kameništiaka hrál v naprosté pohodě. Co se nedařilo na předchozích dvou mapách, vycházelo na Miragi na jedničku. Parádní show předvedlo duo Matúš „Matys“ Šimko a již zmiňovaný Forsyy. Enterprise využili dobře položených základů během první poloviny a na CT kralovali. Závěrečnou mapu ovládli v poměru 16:10, celou sérii pak 2:1.

V4 Future Sports Festival čeká na poslední dva postupující. Ve hře jsou stále Sinners, kteří mohou dovršit luxusní jízdu česko-slovenských týmů. Liberecká organizace nastoupí k rozhodující BO3 proti ONYX v úterý od 13:00. Přímý přenos můžete sledovat na twitch.tv/v4futuresports.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud