20. dubna 2022 • 14:58

Bude pro Sinners Bukurešť jen mezistanicí do Antverp? Otevírají RMR B duelem s HEET

Autor: David Randuška, Esport Sazka
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sinners se připravují na jeden z vrcholů letošní sezony - evropský Regional Major Rankings (RMR). Z šestnáctky týmu z B skupiny se polovina probojuje na PGL Major v Antverpách. Kluci už jsou v dějišti konání kvalifikace v rumunské Bukurešti. Dostane se česká jednička na vysněný Major? Úvodní zápas forsyy a spol. odehrají proti HEET.



Pětice talentovaných Čechů se střetne s francouzskými protějšky z belgického týmu HEET ve 12:15. Tým se už v Bukurešti aklimatizoval a absolvoval mediální den. Teď už zbývá se soustředit na to hlavní - vycedit z náročného turnaje spot na PGL Major. 

Caster Sazka eLEAGUE Bananides partě ze Sinners věří. „Zcela realistickým pohledem by měli skončit ve skupině 2:2 a mít jednu šanci na postup. Vzhledem k relativně vyššímu postavení v žebříčku mají nejlepší možný los do prvního zápasu, kdy se utkají s HEET. Důležité ale není, jesli to bude 3:0 nebo 3:2. Hlavně, aby trojka nebyla napravo od dvojtečky u finálního skóre české jedničky," řekl serveru esport.sazka.cz.

Na sociálních sítích Sinners už se to hemží příspěvky přímo z dějiště. Nám nezbývá, než držet krajanům palce. Zápasy hříšníků vám samozřejmě zprostředkujeme na našem kanálu na twitchi

Esport Sazka přinese pozápasové rozhovory se Sinners!

Esportová sekce Sazky vám navíc nabídne na Instagramu pozápasové streamy přímo s hráči Sinners. Rozhovory bude vést na trase Praha - Bukurešť Ondra "Lelek" Kvarda. 

"Díky úzké spolupráci se můžete zde na IG těšit na speciální LIVESTREAMY po jednotlivých zápasech. Zápas s HEET začíná ve 12:15 a ve 14:00 si pokecáme jak s členy týmu, tak také hráčem! Buďte u toho, třeba stihneme i nějaké otázky od diváků."

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud