7. června 2022 • 19:15

ZEDKO ze SINNERS: Tomkeejsův přínos je nad očekávání, soupeřem číslo 1 je Dynamo Eclot

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máme za sebou základní část jarního splitu CS:GO Sazka eLEAGUE. Jindřich "ZEDKO" Chyba se SINNERS tak jako v loňském roce skončil po ní na prvním místě. Přesto hříšníci dvakrát zaklopýtli, když uhráli remízy. Za největší soupeře blížícího se play-off označil Dynamo Eclot.



"Nejvíce nás určitě potrápili ECLOT, to je asi jediný zápas, kde jsem cítil, že jsme hráli vyrovnanou hru a rozhodovali maličkosti," zmínil v rozhovoru pro Sazka eLEAGUE Jindřich "ZEDKO" Chyba. Dynamo Eclot dlouhou dobu vedli skupinovou fázi, nakonec ale skončili druzí právě za SINNERS. 

Ještě nás čeká dost práce

Nic jiného než obhajobu hříšníci se svými vysokými ambicemi neberou. Odchod NEOFRAGAa před play-off podle ZEDKa zásadní vliv na výkonnost týmu nemá.

"Ode dne kdy NEOFRAG odešel, trénujeme už s tomkeejsem a praccy vypadají hodně nad očekávání. Pokud přeneseme hru z pracců na server, tak nám je jedno na koho narazíme," vyhlašuje. "S tomkeejsem budeme hrát minimálně do začátku playerbreaku. Je rád, že může hrát a chce předvést to nejlepší," dodává.

Sestava si podle ZEDKa sedá dost dobře. "Samozřejmě že to nebude vše růžové ze dne na den. Ještě nás čeká dost práce," říká.

Zalepil forsyy díru po odchodu oskara?

Řeč se stočila také k Davidovi "forsyym" Bílém, který přišel do týmu před startem jarního splitu a dle statistik je suverénně nejlepším hráčem Sazka eLEAGUE.

Je ale jeho přínos takový, že stáhl gap po odchodu hvězdného oskara? "Nevím jestli zalepil, ale forsyy hraje dobře. Sedí nám do našeho playstylu a tak, jak hrajeme právě teď, vyhovuje úplně všem," má jasno ZEDKO.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud