4. srpna 2021 • 17:18

Tým Undying s Čechem v sestavě žádá fanoušky o příspěvek na bootcamp

Autor: Michal Mašika
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americký tým Undying, ve kterém působí i český offlaner Jonáš „Saberlight“ Volek žádá fanoušky o příspěvek na realizaci bootcampu.



Týmu Undying se sice nepodařilo dostat ani na jeden z Majorů, kvalifikací na The International 10 ale prošel jako horký nůž máslem. Vedení nedávno oznámilo, že nenašlo organizaci ani sponzora a po vzoru Quincy Crew bude celek pokračovat jako samostatný tým. To s sebou však přináší různá úskalí, hlavně nedostatek finančních prostředků. Soft support týmu David “MoonMeander” Tan proto požádal fanoušky o finanční podporu ve výši necelých 21 tisíc dolarů (zhruba 450 tisíc Kč). Peníze budou použity z velké části na pronájem nemovitosti a cestovné.

MoonMeander rovněž vydal i prohlášení, ve kterém popisuje každodenní výzvy, které tým potkávají od vysoké odezvy Timada a Saberlighta, přes často obrácený denní režim k nedostatku peněz.

Dosud týmu přispěla necelá stovka fanoušků, přičemž se vybraly zhruba 4 tisíce dolarů. Rekordní částku zaslal Keegan Loh, přispěl tisíci dolary. Pro hráče je bootcamp enormně důležitý, bude to totiž jejich první šance, jak se osobně poznat a hrát bez vysokého pingu.

Sestava týmu Undying
Enzo „Timado“ Gianoli
Jonathan „Bryle“ De Guia
Jonáš „Saberlight“ Volek
David „MoonMeander“ Tan
DooYoung „DuBu“ Kim

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud