24. listopadu 2021 • 09:00

Parádní změny! Team Liquid posiluje, přichází Bjergsen a Hans sama

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Očekávané přestupy se staly realitou. Søren „Bjergsen“ Bjerg a Steven „Hans sama“ Liv posílí v roce 2022 americkou organizaci Team Liquid. Dánský hráč se vrací po roční pauze od kompetitivního hraní, zatímco franzouzské ADC opustilo po dvou letech tým Rogue.



Team Liquid před dalším splitem mocně posiluje. Organizace, která má jen ty nejvyšší ambice, na mistrovství světa pohořela. Během celé sezóny navíc ovládla pouze úvodní Lock In turnaj, na Mid-Season Showdownu a v celkovém pořadí LCS to stačilo pouze na druhou příčku.

Prvním nováčkem v modro-bílé se stal energický top laner Gabriël „Bwipo“ Rau. Tím ale změny zdaleka nekončí.

Po třech letech se s TL rozloučí Nicolaj „Jensen“ Jensen. Výměna dánských mid lanerů ještě není oficiální, na YouTube kanále Team Liquid se však během úterního večera objevilo uvítací video Sørena „Bjergsen“ Bjerga, které bylo rychle smazáno. Jenže fanoušci reagovali rychle a zprávy o transferu se šíří internetem rychlostí světla.

Legenda konkurenčního TSM se na Summoner's Rift vrací po roční pauze. Role trenéra nebyla pro Bjergsena to pravé ořechové. Chce být se svými kolegy přímo v zápase a pomáhat k vítězství svým umem na mid lane.

Bjergsen na konci října opustil TSMFoto Riot Games

Zřejmě největší nadšení se však mezi fanoušky Team Liquid šíří díky příchodu Stevena „Hans sama“ Liva. Francouz byl od roku 2017 jednou z hvězd evropského LCS/LEC. Pokud byste chtěli skládat seznam nejlepších evropských ADC posledních let, Hans sama bude bezpochyby v top 3.

Jedním z vrcholů Stevenovy kariéry, co se týče individuální geniality, byl poslední světový šampionát. Rogue z extrémně těžké skupiny sice nedokázali postoupit mezi nejlepší osmičku, Hans sama však předváděl jeden luxusní play za druhým. To je něco, co Team Liquid potřebuje. Silné ADC, které dokáže potahat důležité zápasy.

Hans sama je novým ADC TLFoto Team Liquid

S příchody Bwipa, Bjergsena a Hans samy je sestava Team Liquid pro rok 2022 kompletní. Útok na play off Worlds může začít.

Sestava Team Liquid pro rok 2022:
Gabriël „Bwipo“ Rau
Lucas „Santorin“ Tao Kilmer Larsen
Søren „Bjergsen“ Bjerg
Stevena „Hans sama“ Liva
Jo „CoreJJ“ Yong-in

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud