12. března 2018 • 14:16

Máš už svůj vysněný tým? V play-off extraligy hrajeme o 75 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to tady. Play-off extraligy nabídne čtvrtfinálové souboje a na Sazka Fantasy se bude hrát o skvělé ceny. Tak neváhej, postav vlastní tým z reálných hráčů, staň se vítězem a vyhraj 20 tisíc korun! Svoje týmy můžeš poslat i v turnajích HET ligy, Ligy mistrů, Premier League nebo NHL.



Během play-off extraligy máš možnost se svým týmem bojovat o ceny v hodnotě 75 000 Kč a více. Pokus se ukořistit jednu z desítek výher v jednotlivých kolech turnaje a zároveň hrát o jednu z hlavních výher za celkové umístění v turnaji. Vítěz bere 20 tisíc korun! Další kolo se uskuteční 13.3. a 16.3. a ty se můžeš těšit na turnaje o ceny za 3 000 Kč.

V podobném formátu hrajeme i fotbalovou HET ligy. Její další kolo je v plánu na 16.3., kdy se v turnaji hraje o ceny za 10 000 Kč, vstup zdarma. Ale to není vše, od sobotního programu jsme si připravili soutěž o lístky na zápas Sparta – Mladá Boleslav.

V týdnu si můžeš vyzkoušet turnaje s Ligou mistrů. Pokud máš dostatek Tokenů, hraj VIP soutěž o 7000 Kč, vstup je 500 Sazka Tokenů. Pokud si nezískal dostatek virtuální měny, hraj soutěž o ceny za 3000 Kč, kde je vstup zdarma.

Sestav vlastní tým z hráčů extraligy a hraj o 75 tisíc! >>

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Vyzkoušej si i trénovat hvězdy Premier League. 16.3. postav svůj tám a soutěž o ceny za 3 000 Kč, vstup zdarma. Na závěr týdne jsme pro vás připravili již tradiční várku turnaje NHL o ceny za 3 000 Kč, vstupné tentokrát 50 Sazka Tokenů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud