5. října 2015 • 09:50

Ščasný: Proč znovu chyběl Litsingi? Nebyl v nominaci za trest

Autor: kub, pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl se stát novou útočnou silou pražské Sparty. Francise Litsingiho si před začátkem sezony přivedl na Letnou trenér Zdeněk Ščasný, který ho vedl v Teplicích. Naděje však osmadvacetiletý útočník příliš nenaplňuje. Zatímco v severočeském klubu nastřílel během tří sezon 24 branek, v týmu českého vicemistra čeká na svou první trefu a více prostoru na hřišti. 



Svému týmu nemohl pomoci ani v nedělním utkání pro Slovácku (4:0). A zdaleko to nebylo poprvé. V nominaci Sparty na zápas chyběl potřetí za sebou. Jak přiznal trenér Zdeněk Ščasný, souvisí to s incidentem, k němuž došlo před derby se Slavií, kdy v Litsingiho bytě hořelo.

„Řešil si své problémy, když měl být na tréninku, což bylo špatně. Já jsem ho za to potrestal tím, že nebyl nominovaný na zápas s APOELem ani proti Slovácku,“ uvedl Ščasný. „Ale během reprezentační pauzy by se to zase mělo vrátit k normálu,“ dodal smířlivě.

Nebyl to však první problém, který útočník řeší či řešil. V dubnu loňského roku byl ještě jako hrát Teplic zadržen v centru města policií. Nadýchal přes 1,7 promile alkoholu a klub ho za to potrestal podmínečným vyloučením z týmu a pokutou.

Osmadvacetiletý fotbalista zatím v dresu Sparty zasáhl do pěti ligových zápasů, ve kterých odehrál dohromady 175 minut.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slovácko 4:0. Dvakrát se trefil Fatai
Video se připravuje ...

Sparťanské ofenzivní posily se v prvním kole na půdě Jihlavy prosadit nedokázaly
Sparťanské ofenzivní posily se v prvním kole na půdě Jihlavy prosadit nedokázaly

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud