14. února 2016 • 16:28

Baroš proti Baníku řádil! Sólo, dva góly a omluva fanouškům

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle byl jeho zápas. A nejen kvůli tomu, že útočník Mladé Boleslavi Milan Baroš je s Baníkem Ostrava spojený. Zkušený forvard totiž skvělým výkonem zastínil všechny ostatní a stal se hlavní postavou zajímavého duelu. Ten nakonec domácí vyhráli 3:0. Střelci gólů? Baroš, Baroš a Čermák.



Baroš zaujal hned pár minut po začátku utkání. Na levé straně si totiž pohrál hned s několika hráči Baníku a z úhlu ještě málem dokázal překonat hostujícího brankáře. Ostravským mladíkům tak ukázal, že se mají na co těšit.

Mladá Boleslav - Ostrava: Sólo Milana Baroše gólem neskončilo
Video se připravuje ...

Netrvalo dlouho a Baroš se poprvé prosadil. Ke gólu ho vybídl kolega Jan Chramosta, který ho po pěkném průniku parádně uvolnil patičkou. Čtyřiatřicetiletý kanonýr sám před gólmanem nezaváhal a poslal svůj tým do vedení 1:0.

Velká oslava? Nikoliv. Baroš ukázal respekt svému milovanému Baníku a svou trefu vůbec neslavil. Naopak se ještě hostujícím fanouškům jasným gestem omluvil.

Mladá Boleslav - Ostrava: Chramosta parádní patičkou připravil gól pro Baroše, Boleslav vede 1:0
Video se připravuje ...

Na hřišti ale slitování neměl. To dokázal hned na začátku druhého poločasu, když zužitkoval přesný centr a hlavou rozvlnil síť podruhé. Opět následoval stejný scénář, zkušený fotbalista se místo oslavy omlouval.

Mladá Boleslav - Ostrava: Milan Baroš zvýšil na 2:0
Video se připravuje ...

V 85. minutě utkání pro Milana Baroše skončilo. Při střídání se dočkal zasloužených ovací a to nejen z domácí strany. Ještě větší ohlas vzbudil u příznivců Baníku, kteří hlasitě vyvolávali jeho jméno.

Mladá Boleslav poté zásluhou Aleše Čermáka přidala ještě jeden gól a Baník porazila jasně 3:0.

Mladá Boleslav - Ostrava: Čermák propálil Šroma po přihrávce od Klobásy, Mladá Boleslav vede 3:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud