Jakub Dvořák
19. července 2016 • 04:35

Čišovský přepadl Plzeň v Rakousku: Zajímal jsem se o Ligu mistrů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V každodenním kontaktu s plzeňským týmem už kvůli vážné nemoci být nemůže, přesto na své spoluhráče z Viktorie Plzeň Marián Čišovský stále myslí. Cestou do Itálie se tak zastavil v rakouském Westendorfu, aby své kamarády pozdravil. „Byl to krátký pit stop. Snad jsme tým příjemně překvapili,“ řekl pro iSport.cz jeden ze zakladatelů Spolku 28 Radek Mahrla.



Po tvrdé dřině se vrátili na hotel a po večeři na ně čekalo překvapení. Za plzeňskými fotbalisty, kteří jsou momentálně na soustředění v rakouském Westendorfu, totiž nečekaně dorazil Marián Čišovský.

Že se někdejší opoře Viktorie podařilo hráče překvapit, potvrdil i příspěvek na oficiálním účtu na Twitteru, kam klub přidal fotku s brankářem Matúšem Kozáčikem, manželkou Čišovského a dvěma zástupci Spolku 28. Právě společné kamarády napadlo, že si cestu do Itálie zpříjemní zástavkou na plzeňském soustředění.

Já jsem v Síni slávy Barcelony a co ty? hecoval Čišovský Horvátha
Video se připravuje ...

„Zajímal jsem se o postup do Ligy mistrů, ale převažovala spíš mimo fotbalová témata,“ vzkázal pro iSport.cz sám Čišovský, který si Champions League v dresu Západočechů zahrál v sezoně 2011/12 a 2013/2014. Na začátku roku 2014 se však u něho projevila vážná choroba Amyotrofická laterální skleróza (ALS), která zatím nejde léčit, avšak slovenský obránce s ní statečně bojuje.

Plzeň vstupuje do 3. předkola milionářské soutěže už příští týden. Jejím soupeřem bude vítěz duelu mezi ázerbájdžánským Karabachem a lucemburským F91 Dudelange.

Bojovník Čišovský promluvil: Co říká o své nemoci či o naději
Video se připravuje ...

Marián Čišovský s manželkou na plzeňské tribuně
Marián Čišovský s manželkou na plzeňské tribuně

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud