26. července 2016 • 16:31

Vrbův odchod ranil, peníze za Pogbu se musí vzít, tvrdí Grygera

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na propagační akci nových kopaček dorazil i Zdeněk Grygera, který si společně s Tomášem Ujfalušim zahrál fotbálek v kleci. V rozhovoru pro iSport TV bývalý reprezentant řekl, jak je na tom před startem ligy Zlín, kde dělá manažera. Rozpovídal se ale i o situaci v národním týmu a propíraném odchodu hvězdného Paula Pogby z Juventusu do Manchesteru United.



Zlín v minulé sezoně zaujal především povedeným podzimem a úspěšný vstup do první ligy by rád podle Grygery zopakoval také nyní. "Všichni jsme ve stavu očekávání. Po přípravě se na to i kluci těší. Doufám, že začneme tak jako minulý rok," vyslovil Grygera své přání.

Léto si spestřil komentováním zápasů EURO v televizním studiu. Jak hodnotí odchod trenéra Pavla Vrby, který nastal po neúspěšném vystoupení na turnaji? "Odchod trenéra Vrby trošku ranil, ale musíme se dívat dopředu. Reprezentační tým potenciál podle mě má, což ukázal už v kvalifikaci," nechal se slyšet.

Karel Jarolím jako Vrbův nástupce je podle Grygery dobrá volba. "Hodně toho na trenérské úrovni dokázal."

Grygera v těchto dnech také bedlivě sleduje sílící spekulace o odchodu Paula Pogby z Juventusu, za který on sám čtyři roky hrál. "Nerad slyším takové zprávy, protože Juventusu fandím. Pogba je idol generace, která tam teď je. Cifra je ale tak vysoká, že se musí akceptovat," podotkl k částce, která se blíží ke 100 milionům eur. "Za to, co Juventus inkasuje, se dobře posílí," je si jistý Grygera.

Grygera o Zlínu, reprezentaci i o Pogbovi: Na start ligy se těšíme
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud