28. listopadu 2016 • 04:59

Kerbr si v Liberci řekl o červenou a dostal ji! Zápis odhalil sprostou urážku

Autor: pod, hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle mělo grády. V utkání mezi Libercem a Slováckem viděli fanoušci dvě penalty a tři červené karty. Dvě dostali hostující fotbalisté, kteří byli během zápasu i po něm hodně naštvaní. Obě penalty totiž sudí Martin Nenadál nařídil proti nim a Slovan z nich z 0:2 vyrovnal na 2:2. „Co jiného máme cítit než křivdu? V životě jsem takový zápas nehrál,“ zlobil se obránce hostů Tomáš Rada.



Hosty namíchla hlavně druhá penalta pro Liberec. „Myslím, že absolutně nemohla být. Styděl bych se být tím rozhodčím,“ čílil se hostující Patrik Šimko. Ještě na hřišti proti penaltě velmi důrazně protestoval Milan Kerbr. A za řeči dokonce viděl červenou.

„Jestli mu říkal, ať mu dá kartu a že se toho nebojí a on mu ji dá, tak bohužel. A jestli ho urazil? Myslím si, že rozhodčí taky někdy hráče uráží. Ostatně jeho pískání nás urazilo více,“ zastal se svého spoluhráče kapitán Slovácka Veliče Šumulikoski.

Pravda je ovšem taková, že Kerbr použil hodně nevybíravá slova. Alespoň podle oficiálního zápisu. „Tak mi ji dej, ty zm**e jeden zas**nej,“ řekl podle něj zkušený záložník hlavnímu sudímu. Ten neváhal a červenou vytasil.

Liberec - Slovácko: Druhá penalta pro Liberec! Kerbr navíc dostal červenou za urážku sudího
Video se připravuje ...

„Jako hráč i trenér jsem toho zažil relativně hodně, že jsem si myslel, že už mě něco jen tak při fotbale nepřekvapí. Ale člověk se učí i v osmapadesáti letech. Bodu si cením, ale pokud si někdo zasloužil vyhrát, bylo to Slovácko,“ komentoval to hostující trenér Stanislav Levý.

To Šimko takový klid neudržel. „Nad tím, co předvedl na konci, mi zůstává rozum stát. To se podle mě nestane ani v poslední české či slovenské lize. Ten pán to z mého pohledu vůbec nezvládl,“ tvrdil.

„Na rovinu říkám, že bych spoluhráče ani neuklidňoval, kdyby nám ještě nezbýval těžký zápas na Dukle. Kdyby byl poslední v lize, tak bych je nechal, protože rozhodčí by si to zasloužil. Taky bych mu dal,“ uzavřel vytočený Šumulikoski.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Slovácko 2:2. Divočina! Dvě penalty, tři červené
Video se připravuje ...

Liberec - Slovácko: Třetí červená karta! Daníček znovu fauloval za žlutou a i on opouští hřiště
Video se připravuje ...

Liberec - Slovácko: Rada fauloval Komličenka, sudí Nenadál nařídil penaltu, Komličenko ji proměnil důraznou střelou
Video se připravuje ...

Liberec - Slovácko: Vůch fauloval Šimka za druhou žlutou, do deseti jde i Liberec
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud