10. dubna 2018 • 14:02

Novinka pro fanoušky v Plzni. S permanentkou zaplatí občerstvení i dopravu

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Viktoria Plzeň představila pro své fanoušky zajímavou novinku. Permanenkta pro sezonu 2018/2019 nebude platit jen jako vstupenka na zápas, ale její majitelé s ní například zaplatí dopravu na utkání a zpět v MHD, občerstvení na stadionu a přinese i řadu dalších výhod.



Viktoria Plzeň už spustila prodej permanentek na sezonu 2018/2019, od 10. dubna si je můžou pořizovat současní permanentkáři, kteří mají při nákupu přednost. Můžou si vybrat z varianty jen pro základní část, případně zakoupit kompletní verzi včetně nadstavbové části, která se v lize rozběhne se zavedením nového hracího systému.

Permanentka pro nadcházející ročník bude sloužit zároveň jako tzv. nepersonifikovaná elektronická peněženka Plzeňské karty, kterou obyvatelé Plzně používají jako jízdenku v MHD a má další funkce. V rámci celé ČR jde o zcela ojedinělý projekt, který zapadá do celkového konceptu Smart City Plzeň.

„Jde o unikátní propojení služeb, které fanouškovi zjednoduší a zpříjemní komfort celého zápasového dne. Pomocí jediné karty, permanentky, bude možné ve vozech MHD a u všech dopravců akceptujících elektronické peníze Plzeňské karty zaplatit jízdenku cestou do Doosan Areny i ze zápasu," vysvětlil na klubových stránkách tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík. "Permanentkou bude možné hradit i parkovné ve městě včetně parkovacích domů, nákup ve Viktoria shopu a dokonce i občerstvení u stánků na stadionu,“ představil výhody nové permanentky.

S permanentkou budou moct návštěvníci utkání například zaplatit lístek tomu, kdo nemá permanentku a chtějí ho vzít na zápas, zakoupit občerstvení u stánků, jízdenku v MHD či parkovné v nedalekém parkovacím domě.

"Stejně jako se snažíme vylepšovat a posilovat náš tým, je zapotřebí i neustále zlepšovat a posouvat komfort pro fanoušky v Doosan Areně. Jsem rád, že se po zavedení WIFI podařilo realizovat další velmi zajímavou službu. Je důležité, aby se u nás diváci bavili fotbalem a zároveň o ně bylo dobře postaráno ve všech směrech," uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Plzeň 5:2. Debakl lídra ligy, za domácí řádil Mašek
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud