Matěj Karmazín
18. prosince 2018 • 04:30

Emoce v Jablonci: Rada po zrušeném gólu zuřil, Trávník nevěděl co říct

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned několik emotivních momentů přinesl poslední zápas ligového podzimu mezi Jabloncem a Slavií (0:2). Pražanům k triumfu pomohla penalta po ruce Holeše, kterou sudí Berka nařídil i s pomocí videorozhodčího. Po konzultaci s ním navíc odvolal vyrovnávací gól Severočechů ve druhé půli. „Ani nevím, jestli video vůbec někdy hrálo v náš prospěch," hořce se pousmál jablonecký záložník Michal Trávník.



Celkem tři situace vyvolaly v utkání 19. kola FORTUNA:LIGY rozruch. Nejprve po čtvrthodině hry, když zahrál ve vlastním vápně rukou obránce domácích Tomáš Holeš. Nařízenou penaltu proměnil Milan Škoda a Slavia šla do vedení, byť v úvodu zápasu rozhodně nebyla lepším týmem.

„Holeš říkal, že se mu míč odrazil od prsou do ruky. Na tu dálku těžko soudit," prohodil na tiskové konferenci trenér domácích Petr Rada. Ten pak stejně jako celý stadion hodně bouřil na konci prvního poločasu, když Hübschmanovu střelu srazil viditelně rukou slávista Souček.

Sudí Berka ale tentokrát nezapískal, a protože k incidentu došlo těsně před velkým vápnem, nemohl ani zpětně využít pomoc videa. O penaltu by se totiž nejednalo.

„Naší ruku jsem neviděl, ale soupeř jí pak zahrál před vlastním vápnem zcela jednoznačně a nepískalo se… Těžko nějak tyto situace komentovat.," posteskl si jablonecký Trávník.

Jablonec - Slavia: Kratochvíl dotlačil míč do sítě! Ale gól byl odvolán kvůli přišlápnutí Koláře
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Ve druhém poločase Jablonec dokázal po řadě neproměněných šancí konečně vyrovnat, radost po dorážce Kratochvíla ale trvala jen krátce. Gólu totiž předcházel Chramostův útočný faul na brankáře Koláře.

„Chtěl jsem si před ním píchnout balon, ale dal jsem si to moc. Zavadil o mě, faul to byl," popsal svůj pohled na situaci slávistický gólman. Kontakt před novináři přiznal i sám Chramosta .

Odvolaný gól na lavičce domácích hodně emotivně prožíval Petr Rada. Vzteky zahodil bundu i šálu, směrem k hlavní tribuně vypustil spršku nadávek. Po utkání už ale celý moment hodnotil mnohem klidněji.

„Rozhodčí se šel podívat na video a to zřejmě ukázalo, že gól nebyl. Hráče jsem upozorňoval, ať hrají dál. Ale tým mohlo trochu poznamenat, když vidíte, že se radují a branka se pak neuzná," podotkl Rada. „Na video zkrátka nemáme úplně dobré vzpomínky, ani nevím, jestli vůbec někdy hrálo v náš prospěch," doplnil zklamaný Trávník.

SESTŘIH: Jablonec - Slavia 0:2. Domácí vytrvale tlačili, ale tři body berou sešívaní
Video se připravuje ...

Trenér Jablonce Petr Rada reaguje na moment, kdy jeho týmu neuznali branku proti Slavii. Gólové situaci totiž předcházel faul
Trenér Jablonce Petr Rada reaguje na moment, kdy jeho týmu neuznali branku proti Slavii. Gólové situaci totiž předcházel faul

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud