29. června 2021 • 15:02

Lischka se vrací do Ostravy s opcí. Baník děkuje Spartě za přístup

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista David Lischka bude hrát za Ostravu. Sparta třiadvacetiletého stopera uvolnila do Baníku na roční hostování s opcí. Kluby informovaly na svých webech o potvrzení dohody, o které psal iSport už v minulých týdnech.



Ostravský odchovanec se do Baníku vrací po čtyři a půl letech. S mužstvem už zahájil přípravu, ale až dnes kluby formálně jeho transfer dotáhly.

„David do Baníku chtěl, zná to tady, o to to bylo snazší,“ sdělil na ostravském webu sportovní ředitel Alois Grussmann. „Jsem rád, že se podařilo celou věc uzavřít, a je namístě poděkovat Spartě za vstřícný přístup,“ dodal Grussmann.

Lischka v uplynulé sezoně za Spartu odehrál pět ligových utkání, pod koučem Pavlem Vrbou se ale na hřiště na jaře už nedostal. V nejvyšší soutěži za Letenské, Jablonec a Karvinou dohromady odehrál 59 zápasů a vstřelil čtyři branky.

Vstoupit do diskuse
3

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud