Jan Podroužek
21. března 2022 • 04:30

Slavia vs. ČB: vzkaz šéfovi, Provodův návrat, ale taky čtvrtá jarní červená

Vstoupit do diskuse
0
  • Co přinesl zápas Slavie s Českými Budějovicemi?Co přinesl zápas Slavie s Českými Budějovicemi?FOTO: Koláž iSport.cz

    Návrat Lukáše Provoda, Ondřej „winner“ Lingr a taky podpora nemocnému Jaroslavu Tvrdíkovi. Slavia se s Dynamem hodně nadřela, vyhrála těsně 1:0. Co pozitivního i nepříjemného přineslo nedělní utkání, kterým se „sešívaní“ přilepili pouhý bod za vedoucí Viktorii Plzeň?

  • Za nemocného Tvrdíka

    „Šéfe, jsme s vámi.“ A tradiční dovětek „spolu jsme silnější“. V trikách s tímto nápisem nastoupili slávisté k utkání s Dynamem na podporu předsedy představenstva Jaroslava Tvrdíka, který bojuje s rakovinou. Sám Tvrdík i prostřednictvím klubu oznámil, že do pracovního procesu se nezapojí zhruba čtyři měsíce.

    Slávisté nastoupili v tričkách na podporu nemocného šéfa Jaroslava Tvrdíka Slávisté nastoupili v tričkách na podporu nemocného šéfa Jaroslava TvrdíkaFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • „Winner“ Lingr

    Když půjdete na fotbal, uvidíte s velkou pravděpodobností dávat gól Ondřeje Lingra. Záložník Slavie má skvělou sezonu, dvanáct ligových gólů plus jeden v Evropě, sedm zásahů přitom bylo přímo vítězných, tedy rozhodovaly o třech bodech pro Slavii. Jako teď naposledy proti Dynamu. Nezbývá, než si přát, aby si tuhle formu vzal Lingr sebou na reprezentaci.

    Slavia - České Budějovice: Plavšičovu ránu vyrazil Vorel jen k Lingrovi, ten dorazil, 1:0
    Video se připravuje ...

  • Stoprocentní Provod

    Odehrál 68 minut, nebál se natáhnout krok a vyvézt míč, byl u rozhodující akce, na Lukáši Provodovi nebylo příliš znát, že nehrál jedenáct měsíců. Podle trenéra Jindřicha Trpišovského mu chybí ještě herní intenzita a praxe, kondičně a silově je na tom ale velice dobře. „Zdravotně je stoprocentní,“ hlásí kouč spokojeně.

    SESTŘIH: Slavia - České Budějovice 1:0. Sešívaní se dotáhli na Plzeň, rozhodl Lingr
    Video se připravuje ...

  • Červená se

    Už počtvrté na jaře slízla Slavia červenou kartu, to je v jejím případě nevídaná četnost. Nejdřív v pohárovém derby se Spartou, pak dvakrát proti Linci, byť ta pro Srdjana Plavšiče byla nesmírně přísná. A teď Maksym Talovierov. Při návratu Lukáše Provoda se kádr Jindřicha Trpišovského sice rozšiřuje, ale těmito zákroky se na omezenou dobu zase zužuje…

    Slavia - České Budějovice: Talovierov za skluz na Valentu obdržel druhou ŽK a jde do sprch!
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud