Ondřej Škvor
Premium
15. dubna 2024 • 13:35

Šmicerův špatný víkend: Na mistra málo, pravidlo v nadstavbě je nesmysl

Vstoupit do diskuse
10
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vladimír Šmicer si v neděli sednul k televizi a těšil se, jak nejdřív Liverpool a pak Slavia nakročí k titulu. Dopadlo to pro něj dvakrát špatně. „Slavia musí začít porážet silnější týmy, tedy Spartu a Plzeň. V sezoně se jí to ještě nepovedlo,“ hodnotí fotbalová legenda poslední ligový víkend.



„Na špici se to přelejvá, i když zrovna ta poslední změna se mi moc nelíbí… Je ale zajímavé vidět, že příběh není jenom o dvou týmech. Taky ostatní mají k souboji o titul co říct. Nedávno Mladá Boleslav, teď Plzeň.

V neděli jsem si sednul k televizi a těšil jsem se na takový dvojboj. Nejdřív Liverpool, pak Slavia. Uf, to byla strašidelná neděle! Liverpool padl doma 0:1 s Crystale Palace, tak jsem se těšil, že si spravím chuť se Slavií. A ono taky 0:1.

Prostě se ukazuje, že není snadné vyhrát všechno. Navíc v Plzni. Pouštěl jsem jedním uchem ven povídání o tom, že Viktorka bude unavená po čtvrteční Fiorentině. Takhle to nefunguje, hráči se dokážou připravit. Naopak,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
10

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud