Karel Häring
3. října 2012 • 04:59

Rozchod se blíží. Baroš byl vyřazen z kádru tureckého Galatasaraye!

Autor: Karel Häring, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNĚ | S národním týmem se Milan Baroš po letošním EURU definitivně rozloučil, podle informací deníku Sport se mu však nerýsuje příliš růžová budoucnost ani na klubové úrovni. Jeho rozchod s tureckým Galatasarayem se zdá jistý. Rodák z Vigantic byl z kádru vyřazen!



Téměř půl roku bez soutěžního zápasu velmi pravděpodobně čeká Milana Baroše, který v této sezoně ještě nenastoupil ani na minutu. Galatasaray s ním nepočítá a vše směřuje k lednovému odchodu.

Ještě včera přišly z Turecka informace, že Milan Baroš byl vzat „na milost“ a připravoval se mužstvem na úterní zápas Ligy mistrů s Bragou. Dokonce se sedět i na lavičce náhradníků. Jenže jméno třicetiletého útočníka se na seznamu neobjevilo.

Milan Baroš podle tureckých médií odmítl nabídky z USA a ČínyFoto Barbora Reichová Sport


Stále tak platí, že poslední záznam o soutěžním utkání se u Milana Baroše datuje na 21. června, čtvrtfinále EURO 2012 s Portugalskem. Od té doby ještě nenastoupil na minutu, dokonce i v přípravě sbíral jen drobky, a jakmile vypukla sezona, trenér Galatasaraye Fatih Terim pokračoval ve zvolené strategii.

Český útočník upadl v klubu v nemilost tak silně, že jej podle informací Sportu dokonce vyřadili z kádru a připravuje se v malé skupince „odložených“ hráčů.

Baroš byl vyřazen z kádruFoto Barbora Reichová Sport


Proč se vztahy mezi útočníkem, který nastřílel osmačtyřicet ligových gólů ve třiadevadesáti zápasech, a klubem tak vyostřily? Barošovi běží poslední rok lukrativní smlouvy, jež mu údajně zajišťuje příjem okolo 70 milionů korun ročně.

Galatasaray před sezonou nepočítal s prodloužením kontraktu, chtěl jej proto prodat, čímž by se zbavil jeho vysoké mzdy. Navíc vedení přivedlo útočníky Buraka Yilmaze a Umuta Buluta, kterým společně se Švédem Johanem Elmanderem dává kouč Terim přednost.

DALŠÍ INFORMACE O SITUACI MILANA BAROŠE V TURECKU ČTĚTE V DNEŠNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT.

Milan Baroš v dresu Galatasaraye nezažívá dobré časy
Milan Baroš v dresu Galatasaraye nezažívá dobré časy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud