10. února 2011 • 19:58

Vychází příloha Český fotbal: Napíšeme i o vás

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od 2. března vám deník Sport každou středu přináší novou přílohu Český fotbal, která je zaměřena na amatérské soutěže od třetí ligy níž.



Vychází během fotbalové sezony každou středu a všichni máte šanci, abychom napsali právě o vašem klubu. Hrajete tu nejnižší soutěž? Nevadí.

Pokud máte v týmu nějaký zajímavý příběh, kuriozitu, famózního střelce, brankáře nebo jen chcete zanechat fotbalový vzkaz či názor, napište nám své tipy a náměty.

Psát můžete na e-mail: ceskyfotbal@deniksport.cz, nebo na adresu Deník Sport, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 – heslo Český fotbal. Stačí málo a o vašem klubu se dozvědí fotbaloví příznivci z celé republiky!

Co všechno v příloze najdete?

Témata, rozhovory, reportáže z nižších soutěží
Slavné i méně známé osobnosti z vašeho regionu, návštěvy u zajímavých týmů...  

Velká soutěž o nejofenzivnější tým s cenami pro vítěze
Které mužstvo nastřílí nejvíce gólů v sezoně?

Tabulky střelců jednotlivých soutěží + další srovnávací statistiky
Hledáme nejlepšího kanonýra od třetí ligy níž!


Vzkazy, zprávy, komentáře
Co je nového ve vašem klubu? Kdo nastřílel hattrick, dosáhl významné mety nebo oslavil výročí? Co vám vadí ve vaší soutěži? Co byste vzkázali soupeřům?

Dotazník klubu
Měli by se o vašem klubu dozvědět i za hranicemi kraje? Stačí poslat jeho logo a základní informace, pak už jen odpovědět na sedm otázek z dotazníku. Podělte se o názor, který z hráčů ve vašem okolí by měl na ligu a kterého ligového fotbalistu byste brali do svého mužstva. O dotazník si můžete napsat už nyní.  

Naše hospoda
Vyfoťte vaší oblíbenou hospodu u fotbalového hřiště a proslavte ji po celé republice. Vztahuje se k ní nějaký zajímavý příběh, je něčím zvláštní, kuriózní? Čepují tam dobré pivo? A jak chutnají tamní klobásy?

verpoolská dvojčata opět pohromadě
verpoolská dvojčata opět pohromadě

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud